Knez Mihailova
Masanori Jošida/Alo!
Suzana Perić, moda, stil, revija

Masanori Jošida/Alo!

Foto: Masanori Jošida/Alo!

Poznata srpska modna kreatorka Suzana Perić predstavila je našu zemlju na Nedelji mode u Milanu, 19. septembra. Njena specijalna gošća bila je naša poznata džez pevačica Lena Kovačević. Lena je pevala tokom trajanja čitave revije po uzoru na velika imena u svetu mode.

PROČITAJTE I:

 

Suzana Perić

Alo!/Masanori Jošida

 Foto: Alo!/Masanori Jošida

Po njenom mišljenju jedan se izdvaja od svih, a nama je svima dobro poznato lice sa TV ekrana.

Miloš Biković

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

Miloš Biković je nakon velikih bioskopskih uspeha "Južnog vetra" i "Balkanske međe", ostvario zapažene uloge i na prostorima vaš naše zemlje. Popularni glumac je značajnu karijeru izgradio ne samo u Srbiji već i u Rusiji, za šta ga je i ruski predsednik Vladimir Putin odlikovao medaljom Puškina.

Kombinacija ove dve boje garantuje stajling o kom će se pričati! Nećete pogrešiti!

AUTOR: Stil/M.M. DATUM I VREME: 14.09.2019. 14:00 Ovaj autfit će biti apsolutni jesenji hit Foto: Shutterstock Crna boja nikada ne izazi iz mode. Autfit ove boje je sigurna kombinacija koja uvek pruži notu elegancije. Crna boja od glave do pete je uvek preporučljiva, ali ove sezone takav stajling doživljava mali preokret.

 

U našem video - prilogu saznajte zbog čega je Miloš Biković najbolje obučen muškarac u Srbiji po mišljenju poznate kreatorke Suzane Perić.