Ljubav udvaranje poklon stariji muškarac i devojka
Profimedia
Pokažimo im ljubav sitnicama, znamo da se one večno pamte

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Muškarci žele baš uvek da ispadnu frajeri, pa su spremni vešto da sakriju pojedine želje i potrebe. Zbog toga često dobijaju poklone koji im se ne dopadaju. Ipak, za ovaj Dan zaljubljenih vi imate mogućnost da ih nadmudrite i istovremeno oduševite.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ženama nije teško kupiti poklon za Dan zaljubljenih, jer su one po svojoj prirodi nežnije i romantičnije od muškog pola, piše britanski Metro. Kada su u pitanju iznenađenja za momke, tu dolazimo do pravog problema. Muškarci nisu skloni da izraze želju za konkretnim poklonom, pa čak nisu spremni ni da priznaju šta zaista vole.

Oralno zadovoljavanje

Muškarcima nije potrebna romantika, jer vole praktičnost u svakom smislu te reči. Prosto! Žene, uzmite stvar u svoje ruke i ne zaboravite da je oralni seks ono što momci ipak najviše vole.

Pijanstvo baš sa vama

Ljubav zaljubljeni srce muvanje par

Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

Vreme samo sa vama

Cveće

Nije neophodno da neko bude romantičan da bi voleo cveće. I nije istina da je ono rezervisano samo za dame. Iako ne možete da zamislite da poklonite tipu cvet ili čitav buket, možda je upravo to pravi pogodak. Zapitajte se koliko poznajete svog muškarca i šta on zaista voli.

Gledanje filma koji on voli

Vi u donjem vešu

Sigurno imate gomilu čipkastog ili svilenog donjeg veša, ali on nekako uvek završi ispod odeće ili ga vaš partner ni ne primeti. Potrudite se da ovaj put on shvati koliko u stvari voli kada ste seksi.

Dobra kratka knjiga

Knjiga je uvek dobar izbor kada je poklon u pitanju, jer tako pokazujete svom muškarcu da se brinete o njegovom umu. Ipak, ne zaboravite da muškarci vole kratke i konstruktivne sadržaje.