ŠOKANTNO OTKRIĆE Naučnici nisu mogli da veruju u rezultate istraživanja! Saznajte zašto muškarci biraju žene koje stalno ZVOCAJU!

Za rubriku verovali ili ne!

Muž i žena posvađali su se u vozilu
Foto: Shutterstock

Naučnici su dokazali da su žene koje poseduju jake ličnosti, pravi dragulj za partnera.

Tako je, dobro ste čuli! Prema studiji, takva žena značajno smanjuje rizik od dijabetesa kod svog muža. Teško je poverovati, ali ovo su naučno dokazane činjenice!

SAČUVAJTE VAŠ BRAK Jedna godina za parove je NAJKRITIČNIJA! Proverite da li ste je već "preživeli"!

 

Naravno, nije sve baš tako jednostavno. Pogotovo ako vam žena "zvoca" od jutra do sutra i to sve "začini" po kojim izlivom besa. Ova studija se ne odnosi na te krajnosti. Ali, čovek koji pored sebe ima "zahtevnu" ženu, može da prestane da brine o svom zdravlju.

I LEKARI GA PREPORUČUJU Stavite MAGIČNI PRAH u jelo i ne brinite za potenciju! Za samo 8 nedelja podiže seksualnu želju

mama, sin, mamin sin
Foto: Shutterstock, ilustracija

Stručnjaci sa Univerziteta u Čikagu i Državnog univerziteta u Mičigenu, sproveli su niz eksperimenata i dokazali da loše raspoloženje partnera direktno utiče na zdravlje drugog partnera, posebno u smislu potencijalnog rizika od dijabetesa.

Istraživanje je obuhvatilo 1228 parova. Naučnici su im postavili mnoga pitanja, nap.:

"Koliko su zadovoljni njihovim postojećim odnosima?"; "Da li su zadovoljni svojim partnerom i kako?";" Koliko vremena provode zajedno i kako?" i tako dalje.

SVE VREME STE BILE U ZABLUDI Ako ste mislili da se BELI grudnjak nosi ispod bele majice, prevarili ste se, a evo i zašto!

Brak, terapija, svađa, raskid, razvod, pomirenje
Foto: Shutterstock

Druga serija pitanja se odnosila na potpuno različite teme:"Koliko su otvoreni jedno prema drugom?", "Da li nešto skrivaju od partnera?", "Koliko često se partner žali ili kritikuje?"

 

Psihoterapeut Litvak ženama: Ako ovako postupite, muž će vas obožavati!

KLADIMO SE DA NEĆETE POGODITI Istraživanja pokazala koji OBLIK ženskog TELA je muškarcima NAJATRAKTIVNIJI!

Rezultati istraživanja su bili zapanjujući. Prvo, dramatično su se razlikovali u zavisnosti od pola učesnika. Žene koje su svoj odnos smatrale srećnim, gde niko nije bio izložen kritikama i razdražljivom ponašanju, praktično nisu ni rizikovale oboljevanju od dijabetesa u budućnosti. Naučnici objašnjavaju ovo činjenicom da takve žene savesnije komuniciraju sa partnerom, pokazajući uređen takt i mudrost. Smirena komunikacija sa partnerom utiče na dobar metabolizam i dobro zdravlje.

500 ŽENA POTVRDILO ŠTA IH DOVODI DO VRHUNCA Otkrivene najbolje POZE u SE*SU tokom kojih dame PROVERENO doživljavaju ORGAZAM!

Ali podaci istraživanja muškaraca su šokirali sve! Istraživači u početku nisu mogli čak ni da poveruju u rezultate, jer su se radikalno razlikovali od rezultata istraživanja kod žena.

Muškarci koji su izjavili da su njihove žene stalno pokušavale da ih kontrolišu, da su iritantne i nastrojene kritici, bili su manje skloni pojavi dijabetesa u budućnosti. Za razliku od muškaraca koji su živeli miran i tih život uz ženu koja im nije "zvocala"!

NIJE U PITANJU DONJI VEŠ Ako nosite OVAJ odevni predmet tokom SE*SA, očekuje vas neviđeno DOBAR ORGAZAM i EKSPLOZIJA strasti!

Raskid, prevara, par, svađa
Foto: Shutterstock, ilustracija

I to nije sve: Partneri razdražljivih i jakih žena, ako su na kraju i dobili dijabetes, to je bio blaži oblik. Pored toga oni su uvek bili u stanju da kontrolišu nivo šećera u krvi.

Prvo i osnovno pravilo bračnog života: Ne pokazuj da išta znaš, kukala ti majka!

Naučnici rezultate ovog istraživanja objašnjavaju činjenicom da te "zahtevne i iritantne žene" pažljivo prate i zdravlje svog muža kao i njegovo ponašanje!

MUŠKARCI SU POTVRDILI! Samo jedna jednostavna stvar čini seks puno boljim!

Činjenica je da su žene sa daleko boljim karaktersitikama odlučnije i donose optimalne odluke. A to potvrđuje i nauka. Istraživanje sprovedeno na Univerzitetu psihologije Južni Vels, sprovelo je studiju koja je potvrdila činjenicu da su žene složenijeg karaktera obično pametnije.

MUĆKALICA, PERECA, DEJVID KOPERFILD... Za ove DIVLJE POZE U SE*SU sigurno još niste čuli! Kada ih probate NEĆETE OSTATI RAVNODUŠNI!

To se objašnjava da su skeptične skoro u svemu. One se vode objektivnim razlozima i vlastitom analizom. One takođe znaju kako što uverljivije i odlučnije da prenesu svoj zahtev mužu.

Moguće je da će ih zbog toga muž mnogo bolje slušati (pogotovo jer nema drugi izbor), a zauzvrat će dobiti dobro zdravlje!

DOŽIVEĆETE NAJBOLJI ORGAZAM IKADA NLO poza, garantuje GALAKTIČKI i nezaboravno DOBAR SE*S!

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert, brak, doručak, kafa
Foto: Shutterstock, ilustracija

Žene snažnog karaktera imaju prednosti u odnosu na mirne žene, ali ne u svemu. Prema nekim drugim studijama je dokazano da one možda supruga spašavaju od dijabetesa i bolesti, ali se zato one goje.

To je zbog činjenice da su jednostavno "bombardovane" adrenalinom i kortizolom, koji se u njima taloži u vidu kilograma.

MUŠKARCI, OVO MORATE DA PROČITATE! Jedina seks poza u kojoj žene garantovano dostižu orgazam!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi