prevara
shutterstock.com
prevara

shutterstock.com

prevara, Foto: shutterstock.com

Ono sa čime se one susretnu od strane klijenata, mnogi ne dožive nikada.

Sada su rešile da otkriju kakve sve sve zahteve dobijale i koliko oni, zapravo, mogu biti tužni.

Najgore je kada su usamljeni, kada samo žele društvo, ili pomoć. Neki od zahteva su ih toliko potresli da su se čak i rasplakale, a priznale su i da su tek tada postale svesne da njihov posao, za neke ljude, može biti i spasonosan.

“Jedan muškarac me je zamolio da ga grlim dok plače. Na kraju sam i ja plakala sa njim.”

“Imam klijenta koji mi plaća da odlazim u posetu njegovoj majci kako bih videla da li je sa njom sve u redu. Obično samo pričam sa njom, vodim je na ručak i pravim joj društvo. Čak i kad bi prestao da mi plaća za to, mislim da bih nastavila da odlazim kod nje.”

“Rođendani su uvek najtužniji. Pre nekoliko godina muškarac mi je platio da provedem sa njim nekoliko sati jer mu je rođendan, a nije imao sa kim da ga proslavi. Najmanje što sam mogla da učinim jeste da mu donesem tortu i poklon.”

“Imala sam starijeg klijenta koji je većinu vremena samo želeo društvo. Išli smo zajedno u šoping ili restorane i gledali smo zajedno filmove i mazili se. Pričao mi je priče o svojoj porodici i delio sa mnom svoje uspomene. Ubrzo je umro i bila sam na njegovoj sahrani.”

“Neko me zamolio da dođem usred noći i obećao mi da će me papreno platiti. Stigla sam tamo, a tip je samo želeo da se odmori na mojim kolenima.”

“Kada je momak odjednom počeo da se skida predamnom, primetila sam da nosi ženski donji veš i priznao mi je da preispituje svoju seksualnost, ali da ni sa kim ne može o tome da priča, naročito ne sa svojom ženom. Provela sam sate pričajući sa njim o modi.

“Jedan klijent mi je rekao da bi voleo da sam mu najbolja prijateljica jer nikog drugog nema. To me pogodilo.”