seks
Shutterstock
seks

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Sledite naše savete i obezbedite sebi i voljenoj osobi dane i noći pune zadovoljstva.

Sporedna

Schutterstock

Foto: Schutterstock

XS iliti smoki - 8 do 12 cm

Noćna mora većine žena je šta da rade ako se nađu sa zgodnim frajerom u akciji a njemu viri „smoki“ iz gaća. Takvi muškarci, spadaju ili u „osvešćene“, koji sigurno znaju da zadovolje partnerku ora**o, ali mogu biti pravo blago ukoliko i ona voli ana**i s**s. XS penis pogodan je ana**i s**s jer stimuliše taman koliko treba. Naravno, preporuka je da za početak penetrirate prstom ili igračkicama pa onda krenuti s alatkom u napad.

Sporedna

Schutterstock

 Foto: Schutterstock

Ako mu je S - 12 do 15 cm

Mali penis može biti izbor frustracije, ali i izvor velikog zadovoljstva. Muškarci sa S veličinom penisa treba da budu okretni u krevetu i spremni za eksperimente. Najbolja poza za duboku penetraciju je otpozadi. Raširite joj guzove i lagano nacentrirajte, a kad uđete, bacite se na grudi i klitoris.

Sporedna

Schutterstock

 Foto: Schutterstock

M veličina - zlatna sredina - 15 do 18 cm

Zlatna sredina koja omogućava da probate sve što vam padne na pamet. Probajte pozu koja se zove čučeći zmaj. Žena obmota ruke oko muškarčevih ramena a noge oko struka. On čučne i pribije je na sebe što je moguće bliže uz osluškivanje ritma koji joj najviše prija.

 

Sporedna

Schutterstock

Foto: Schutterstock

Ako mu je L - 18 do 20 cm

Lep za gledanje, al' dok uđe može biti bolno, naročito ako je predigra prekratka. On treba da legne uz nju i da menja uglove penetracije prebacujući je s leve na desnu stranu boka kako bi otkrili šta joj najviše odgovara.

Sporedna

Schutterstock

Foto: Schutterstock

XL imaju samo obdareni - 20 do 23 cm

Ovde su predigra i lubrikanti obavezni, a ona treba da bira poze kako bi mogla da kontroliše dubinu i tempo penetracije. Može biti okrenuta ka njemu licem ili leđima. Takođe, uspravna misionarka je odlična za obdarene muškarce.

 

PROČITAJTE JOŠ: