moda, stil, Tamara Kalinić, trend, devojka
Shutterstock, ilustracija
moda, stil, Tamara Kalinić, trend, devojka

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

To je definitivno najzahvalnija boja koju možete da nosite - pristaje baš svima, vizuelno sužava i lako se kombinuje sa svim drugim bojama.

PROČITAJTE I:

 

Ipak, nekako nam se čini da je opšte prihvaćeno mišljenje kako je crna boja rezervisana isključivo za hladne i tmurne dane. Odlučili smo da razbijemo taj mit i dokažemo suprotno.

U nastavku donosimo tri ideje kako svoj crni stajling možete da prilagodite proleću i letu, a tajna je u modnim dodacima:

Devojka, moda, sreća

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Bele patike

Osim što su trendi same po sebi, bele patike napraviće odličan kontrast u kombinaciji sa crnim stajlingom. Mogu se nositi uz jednostavne kombinacije poput crnih farmerica u klasične majice, ali i uz odelo, suknje ili haljine. Sa njima se ne može pogrešiti! Što se tiče modela patika, izbor je na vama. Odaberite onaj koji vam najviše odgovara. U slučaju da baš nikako ne volite patike, isti efekat postići ćete sa bilo kojim drugim belim parom obuće.

PREPORUČUJEMO:

 

Šarena marama

Postoji li išta što nas asocira više na sunčane dane od lepršave, šarene marame?! Ovaj dodatak daje poseban šarm baš svakom outfitu, a najbolje dolazi do izražaja u monohromatskim kombinacijama. Marame su još jedan u nizu "povratničkih" trendova iz devedesetih. Mogu se nositi na nekoliko različitih načina - oko vrata, u kosi, na torbi ili oko struka umesto remena. Uz to se mogu nositi na bezbroj različitih kombinacija. U radnjama su dostupne u različitim bojama i sa različitim printovima, a ovoga proleća vredi samo jedno pravilo - što šarenije, to bolje!

moda, stil, Tamara Kalinić, trend, devojka

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Verujemo da ćete se sve složiti da upečatljiva torba može začiniti svaku kombinaciju pa tako i - "all black". U trenutku će uneti živost u crni stajling i učiniti ga efektnim. Budući da se crna odlično slaže sa svim bojama i printovima, na raspolaganju imate zaista veliki izbor različitih torbi.

Amal Kluni, moda, lepota, modeli, posao, biznis

Profimedia

Foto: Profimedia

Torba može biti upečatljiva zahvaljujući neobičnom obliku, jarkim bojama, šarenim printovima, različitim teksturama... Važno je samo da bude što otkačenija!

Dokazano zašto žene STENJU tokom seksa! I nije u pitanju samo ORGAZAM!

AUTOR: Alo.rs/A.K. DATUM I VREME: 25.08.2019. 11:00 Da žene glasno izražavaju svoje zadovoljstvo tokom seksualnog odnosa, i da je to jedan od stvari koje najviše uzbuđuje muškarce poznato je odavno. Foto: Shutterstock, ilustracija Ipak, koliko god to prijalo muškarcima, ne može se zaobići pitanje da li toliko bučnog seksa neophodno.

 

BONUS VIDEO:

Postavljanje dečijih fotografija na društvene mreže: Da li smo upoznati sa rizicima takvog čina?