seks, prevara, veza
shutterstock
seks, prevara, veza

shutterstock

 Foto: shutterstock

Žene najčešće pomisle „Jao, primetiće celulit na butinama“ ili „Kako mogu da sakrijem višak kilograma“, ali muškarcima je u glavi nešto sasvim drugo.

Manje priče, više rada

Manje priče, više rada

Shutterstock

Manje priče, više rada, Foto: Shutterstock

Verujte nam da muškarci sigurno neće primetiti da žena ima suvenir iz perioda trudnoće, osim ako ga žena sama ne pomene. Muškarce pali samopouzdanje, pa zato istaknite delove tela na koje ste jako ponosni.

Strah od prerane ejakulacije

Ponekad se*s ne traje baš onoliko dugo koliko se partneri nadaju, ali to ne znači da muškarac želi da se akcija završi što pre. Gotovo uvek su muškarci opterećeni mislima da mogu svršiti ranije nego što to partnerke očekuju, pa se, drage dame, nemojte iznenaditi ako mu misli malo odlutaju, konkretno na sport. Ponekad se služe tom metodom kako bi izbegli fijasko i nezadovoljni izraz lepše polovine.

Maženje je okej

Maženje je okej

Shutterstock

Maženje je okej, Foto: Shutterstock

Nagost u krevetu ne izaziva baš uvek intenzivnu želju za se*som. Muškarci ponekad žele da osete golo žensko telo i da samo uživaju u nežnim dodirima, iako žene često misle da oni samo žele još se*sa. Dodiri ne moraju uvek dovesti do seksa, jer i maženje bez odeće može biti vrlo ispunjavajuće za oba partnera.

Kilogrami nisu problem

Kad se žena svuče, muškarac obično pomisli šta bi joj sve radio. Žene, budite sigurne da u tom trenutku on ne misli ni na šta drugo osim na vas. Nema mesta za razmišljanje o celulitu niti debljini. I muškarci su ponekad nesigurni kad je njihovo telo u pitanju. Žene ne treba da misle o svojih par kilograma viška, već da se potrude da svaki zajednički trenutak u krevetu učine nezaboravnim.

Odložite oblačenje

Odložite oblačenje

Shutterstock

Odložite oblačenje, Foto: Shutterstock

Iako se posle akcijanja oba partnera obuku ili pokriju, to je greška. Druga strana će biti još luđa za vama ako posle se*sa ostanete otkriveni i vidi da uživate u svojoj koži. Na drugu stranu će to delovati poput magneta i nikada se neće zasititi ponuđenog.

PROČITAJTE JOŠ: