seks, odnosi
shutterstock
seks, odnosi

shutterstock

Foto: shutterstock

Kao i na brojna druga pitanja o intimnim odnosima i na ovo pitanje seks blogerka i pisac Nadia Brodi ima odgovor.

Na Reditu je u decembru pokrenuta rasprava o tome koje su to najčešće greške koje žene prave tokom seksa. Post je ubrzo dobio preko 15 hiljada odgovora muškaraca koji su se kretali od komičnih do potpuno neverovatnih.

Muškarci su zamerali ženama da ih ne zadovoljavaju na pravi način u predigri i da nisu krave koje treba da se muzu, da ne treba da leže nepomično i ćute tokom seksa i još mnogo toga sličnog.

seks, odnosi

shutterstock

Foto: shutterstock

Jedan čovek mi je nedavno napisao poruku u kojoj se žali na svoju suprugu koju mora da moli za seks, a i kada se čin desi, ona samo leži nepomično i očekuje da on odradi svu radnju.

I dok su mnogi kometarisali kako se ovaj čovek ne oseća kao silovatelj i da im je žao njegove supruge, nekolicina muškaraca bila je zbunjena, a situaciju ovog čoveka okarakterisali su kao ponižavajuću.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Za većinu muuškaraca loš seks je seks koji je dosadan, a za žene to je onaj koji uključuje bol, a muškarci i dalje ne prepoznaju problem u vezi sa ženom koja se ponaša poput "mrtve ribe" u krevetu - prvo moramo da se fokusiramo na žensko iskustvo!

- Nepomično ležanje i neodgovaranje na seksualnu stimulaciju nije loš seks već nasilan seks. Vreme je da počnemo da razlikujemo te stvari - zaključuje Bokodi.