"GDE JE MOJ MIŠKO!" Muškarci nikako ne podnose ove 4 stvari u krevetu! Ako želite VRELU akciju za pamćenje, zaboravite na njih!

Nikako mu ne reci ovo...

seks, afera, prevara,
Foto: Shutterstock, ilustracija

Mnoge žene su u krevetu suzdržane jer se boje da ne naprave nešto pogrešno. Međutim, ima tek nekoliko stvari koje muškarci teško opraštaju. Recimo, sigurno mu se neće svideti upoređivanje s tvojim bivšim.

 

Posebno je teško opustiti se u početku veze – novi partner, novi osećaji, novo telo, novi pokreti… Sigurno ti je ponekad prošlo glavom: „Hm, šta će misliti o meni?“

Ili: „Možda bolje da malo pripazim što pričam i radim.“

ISTINE I MITOVI Oduvek verujemo u OVA modna pravila, a ISTINA je zapravo sasvim drugačija!

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, kondom, zaštita
Foto: Shutterstock, ilustracija

Međutim, muškarci nisu previše komplikovani kad je reč o seksu i malo toga im se zaista ne sviđa i neće prihvatiti. Ali, ove stvari (za svaki slučaj) pokušaj uvek izbegavati:

1. Upoređivanje

Ono što ni jedan muškarac ne voli, to je upoređivanje! Dakle, ako za vreme seksa slučajno spomeneš neku anegdotu iz pređašnje veze, odmah će izgubiti volju – i to ne samo za seksom… Sigurno neće hteti slušati kako je penis tvog bivšeg bio puno zakrivljeniji ili kako bivši nikad nije savladao oralni seks. To niko ne želi slušati! Sigurno ni ti ne bi htela slušati kako je njegova bivša imala veće grudi, bila bolja u oralnom seksu… 

 

2. Tepanje

Kad razgovaramo s decom ili govorimo nešto životinjama, često im tepamo. Međutim, ponekad se zaboravimo pa počnemo tepati partneru. OK, to još može proći u svakodnevnom životu, ali nikako ne u krevetu. Kad čuje: „Gde je moj miško?“ – nakon što je skinuo pantalone – neće znati obraćaš li se njemu ili njegovom najboljem komadu…

PRAVILI SU JE 800 SATI, SVET NE TREPĆE DOK JE GLEDA Ovako izgleda venčanica kada vam je svekar, ni manje ni više, nego sam Eli Sab!

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

 3. Egoizam

Nimalo nije zabavno biti egoista u krevetu. To važi i za žene i za muškarce podjednako, jer i muškarcu može proći volja za seksom ako žena misli isključivo na sebe. Premda muškarci vole žene koje preuzimaju dominantnu ulogu za vreme seksa, ne vole kad se koncentrišu isključivo na svoje potrebe.

KOŠTA 80.000 HILJADA DINARA, KOD KINEZA ĆETE NAĆI GOTOVO ISTU ZA SAMO 50 Modni detalj koji je zaludeo žene širom sveta! Cena je paprena, a namena PRESMEŠNA!

 

4. Laži u vezi zaštite

Apsolutno je neprihvatljivo laganje o zaštiti od trudnoće. Kao prvo, ako niste u dugotrajnoj vezi, morate koristiti kondom. Tada ne vredi: „Uzimam kontracepcijske tablete, ne treba nam kondom.“ A i ako si duže vreme s partnerom, a on nikako ne želi decu, nije u redu da mu se laže (da uzimaš pilule, na primer). Naravno da bi to trebalo biti normalno, ali takve se stvari često događaju. I mora ti biti jasno da ti takvo što nikad neće oprostiti.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

BONUS VODEO:

Beograđanke otkrile da li bi oprostile prevaru: Ovakve odgovore niko nije očekivao!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi