BEŽE OD NJIH GLAVOM BEZ OBZIRA Muškarci MRZE OVAKVE žene u krevetu! Prestanite odmah da radite TO ili ćete ga oterati od sebe!

Vodite računa!

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Foto: Shutterstock, ilustracija

Seks je važan svakom muškarcu i ako ga u vezi nema dovoljno, na kraju će da ga potraže drugde. A, kakve dame muškarci ne vole u svom krevetu? Ne žele ženu koja je loša u seksu.

 

Pojedini muškarci su mišljenja da je seks veština, kao i vožnja automobila. Neki su eksperti, drugi lošiji u tome, ali svi imamo ideju o tome šta je dobro, a šta loše. Nedostatak entuzijazma, ritma, kreativnosti i loša tehnika su neke od stvari koje muškarcima smetaju. Pogledajte OVDE koliko treba da traje dobar seks.

Užasavaju se dosadnog seksa. On se uvek odigrava ispod pokrivača, u isto vreme i u istim pozama, bez “začina” i strasti. To je ona tačka kada vam se uživanje u partnerovom telu učini više kao dužnost nego potreba uslovljena željom, pišu Novosti. Ono što najviše mrze je kada žene seks koriste kao oružje. Ako ste ljute i želite da partnera naterate na nešto, neka vam vođenje ljubavi ne bude bojno polje. Problem rešite razgovorom, a seks iskoristite za slatko pomirenje. Pogledajte OVDE šta se dešava sa telom kada dugo nemate seks.

Seks, ljubav, strast
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi