edin
youtube.com/printscreen
edin

youtube.com/printscreen

Foto: youtube.com/printscreen

Edin Škorić koji danas radi kao dečji trener bio je u braku sa nekadašnjom manekenkom i TV voditeljkom Ivanom Škorić sa kojim ima ćerku Andreu i sina Aleksu.Važili su za jedan od najstabilnijih brakova dok ga je ona pratila na sportskim putovanjima u inostranstvu.

DA LI JE "OK" VIĐATI SE SA BIVŠIM IAKO IMATE NOVU VEZU?

 

Dobro je poznato da su Ivana i Edin u sjajnim odnosima svih ovih godina nakon razlaza. Definitivno su jedan od primera da razvod ne znači i prekid svih odnosa sa bivšim partnerom, ali kako smo pročitali u njegovoj Fejsbuk objavi, nekim ženama koje uđu u vezu sa razvedenim muškarcem to može da zasmeta.

"Nažalost, tako je moralo da bude. Puklo je, i eto! Bilo mi je mnogo teško. Bez obzira na to što Edin i ja nismo imali veliku svađu i aferu, već smo se razišli sporazumno, to je bila naša zajednička odluka. Razvod je ogroman šok, to sam i sama uvidela. Jednostavno, pogubiš se malo. Pre svega, to je izgubljena bitka i moj veliki poraz jer u brak se ulazi sa željom da traje do kraja života", izjavila je Ivana Škorić nakon razvoda, dok je naš poznati sportista Edin Škorić izjavio:

edin

youtube.com/printscreen

 Foto: youtube.com/printscreen

"Ona i ja smo ostali dobri prijatelji i uvek ćemo biti roditelji našoj deci. Razlozi su isključivo naša stvar i ne bih voleo da svako sebi daje za pravo da komentariše ili osuđuje bilo koga od nas dvoje za raskid. Objašnjenje dugujemo samo svojoj deci".

Žena koja se zabavlja sa muškarcem koji ima brak iza sebe (a to važi i za muškarca koji je u vezi sa razvedenom ženom) mora da bude svesna njegove ljubavne prošlosti koja ne samo da ne može da se izbriše (što bi možda neko poželeo) već ni ne treba poželeti tako nešto.

Prošlost postoji pa postoji. Potrebno je samo koncentrisati se na svoju vezu i ako ima dovoljno razloga to, isključivo sebe posmatrati kao njegovu emotivnu partnerku - ukoliko niste sigurni da je tako, prekinite i krenite dalje.

Njegov dobar odnos sa bivšom suprugom treba posmatrati kao nešto pozitivno. Ne kaže se uzalud - kakav je muškarac prema jednoj ženi takav je prema svima. O njegovom odnosu sa decom da ne pričamo. On se podrazumeva i mora se poštovati.

Ne samo da treba biti svestan toga nego treba to i prihvatiti. Ukoliko vam to ne odgovara, ne pokušavajte da to menjate jer ćete verovatno dobiti odgovor sličan onome kakav je Edin objavio. A sami najbolje možete da procenite da li vam neko pruža dovoljno pažnje i da li vas voli.

Takođe, njegov odnos sa bivšom suprugom ne bi trebalo da ugrožava vašu vezu. Da li je to tako, treba proceniti objektivno i bez ljubomore i insitiranja da on prekine svaki kontakt sa njom.

Edina Škorića znate po njegovim sportskim uspesima, a Ivana je, između ostalog, radila u producentskoj kući “Emotion“ i kao PR Agencije za upravljanje lukama.

PROČITAJTE JOŠ: