Suzana Perić, moda, stil, revija
Masanori Jošida/Alo!
Suzana Perić, moda, stil, revija

Masanori Jošida/Alo!

Foto: Masanori Jošida/Alo!

Poznata srpska modna kreatorka Suzana Perić predstavljaće našu zemlju na Nedelji mode koja se održava u Milanu, 19. septembra. Njena specijalna gošća, naša poznata džez pevačica Lena Kovačević, pevaće tokom trajanja čitave revije po uzoru na velika imena u svetu mode.

PROČITAJTE I:

 

Ovakav način prezentacije modela je dosta zahtevan i nalaže veliku organizaciju i usklađivanje modela, muzike i celokupnog koncepta revije. Nije lako pratiti trendove, ali kako Suzana navodi, mora se voditi računa o svim detaljima kada želite da budete rame uz rame sa najpoznatijim modnim kreatorima. 

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

"Koliko je teško napraviti dobru haljinu, tako je teško napraviti i dobru muziku. Pola revije je haljina, pola je muzika. To sve zaista mora da deluje kompaktno da bi revija uspela. Kao što je bitan odabir boje i dezena za  moj model, tako je jako bitan i sa takt muzike.

Savršena modna kombinacija od 5 boja koje su pravi izbor za BRINETE!

AUTOR: Miss7.24sata/M.M. DATUM I VREME: 25.08.2019. 12:00 Plavuše se možda više zabavljaju, ali brinete nose bolji outfit... Foto: Shutterstock, ilustracija Zbog bogatih nijansa u kosi, brinetama savršeno stoje gotovo sve boje - od pastelnih pa sve do jarkih.

 

Ukoliko nije dobar takt, sve propada. Tako da na nama svima biće jako velika odgovornost da se predstavimo u najboljem mogućem svetlu na tako važnoj manifestaciji kao što je ova. Veliki broj eminentnih kritičara biće tamo, što je još dodatna motivacija da budemo što uspešniji ", navodi Suzana u razgovoru koji smo vodili u njenom modnom ateljeu.

PREPORUČUJEMO:

 

Pitali smo je koje su to trendi boje koje će pratiti ovu sezonu jesen/zima 2019. Beograđanke znaju itekako šta je to što je trenutni modni hit. I same su velike obožavateljke Instagrama koji najviše plasira ono što poznata imena mode diktiraju kao žargonski "must have", ili nešto što morate imati kao prepoznatljiv komad garderobe, nakita ili obuće.  

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Šta je Suzana Perić navela kao ovogodišnji "must have" za ovu jesen i zimu, pogledajte u našem video-prilogu.