...
Schutterstock
...

Schutterstock

Foto: Schutterstock

Ali, „nova normalnost“ je uzela maha i svako se trudi da se prilagodi postojećoj situaciji najbolje što može. Moda ipak traži kreativnost, pa se bavimo predviđanjima šta će se nositi u godini pred nama.

...

Schutterstock

Foto: Schutterstock

Hobo tašne iz devedesetih

Hobo tašna, što bu u prevodu značilo "torba za skitnice", postaje ponovo popularna i očekuje se njen veliki kambek tokom godine pred nama. Radi se o torbama koje imaju vidljivi rajsfešlus po sredini, i nisu čvrste, pa izgledaju kao vreća koja visi. Prednost je što su praktične pa u nju staje sve što vam treba – od sredstava za dezinfekciju, preko šminke, do rezervnih čarapa.

...

Schutterstock

Foto: Schutterstock

Pletenine od glave do pete

Gornji i donji deo od iste trikotaže doskora je bio nezmaisliv, a sada je pokazuje da pratite trendove. Bilo da je reč o suknji ili širokim pantalonama, bitno je da se osećate udobno, ali i uglađenou isto vreme. Monotoniju razbijte zanimljivimd detaljima poput metalnog kaiša ili velikog broša.

...

Schutterstock

Foto: Schutterstock

Puf-prsluci za svaku priliku

Evo još jednog trenda stvorenog za život kod kuće. Možete ih nositi preko majice s kratkim rukavima, a odličan je i kao dodatak komad kada morate da izađete napolje da biste šetali psa.

...

Schutterstock

..., Foto: Schutterstock

Ukras glavu čuva

Jedva čekamo vreme kad će omiljeno prstenje ponovo da gospodari stajlingom, ali zasad su omiljeni ukrasi oni za glavu i vrat - masivne ogrlice, ekstravagantne šnale, rajfovi i viseće minđuše čak doramena. Dakle, u osnovi sve što zauzima centralno mesto dok ćaskate preko Skajpa, Zuma ili Fejstajma.

...

Schutterstock

Foto: Schutterstock

Diskretni šarm kože

Nakon meseci skrivanja tela ispod slojeva odeće, čini se opravdanim ako želimo pokazati malo (ali ne previše) kože. Pritom podrazumevano, otvorena leđa ili dekolte koji se nazire - od bodija do pletenih haljina, ovo će biti razigran način da dodate zimski štih svojoj zimskoj garderobi.

...

Schutterstock

Foto: Schutterstock

I pantalone i suknja

Pantalone dobijaju na volumenu i polako se pretvaraju u suknje s nogavicama. Ležerne su i mogu da se nose uz svaku priliku. Uparite ih sa džemperom čiji ćete rub da upašete u struk a kada dođu topliji dani odličan parnjak će biti stara pamučna majica.