glavna
Shutterstock

 

rolka

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Kada sve to uklopite sa modernim komadima koje smo izdvojili za vas, izgledaćete muževnije nego ikad!

PROČITAJTE I:

 

 Rolka

Rolke najbolje stoje vitkim, visokim i muškarcima sa dugim vratom. Ukoliko težite jednostavnom, elegantnom i istovremeno muževnom izgledu, isprobajte kombinaciju rolke, cigaret pantalona i oksford čizama. Za sportske tipove, dobar odabir biće debela vunena rolka sa nekim zimskim desenom, uparena sa tamnim džinsom i dobrom kožnom jaknom.

kaput

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

 Kaput

Modni stručnjaci često kažu da su kaputi odraz karaktera, pa ih prema tome treba i birati. Kaputi sa naglašenim ramenima daju muževniji izgled i mogu da budu vaš izbor za posao, lepo stoje preko odela, kao i uz kežual kombinacije. Kaputi užeg kroja, blago strukirani, izgledu daju prefinjenu notu, ističu liniju tela i ramena i ceo stajling uzdižu na viši nivo.

Košulje
Apsolutni hit ove jesenje sezone su košulje sa printom. Lepo se slažu sa uskim čino pantalonama u neutralnim bojama, a u zavisnosti od printa, ovu kombinaciju možete nositi i na posao i tokom noćnog izlaska. Kako biste zaokružili priču, bacite se na detalje poput sata ili kaiša koji ćete upariti sa bojom cipela.

teksas jakna

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Teksas jakna
U teksas jakni možete izgledati elegantno, ali i sportski i opušteno. Teksas jaknu lako možete kombinovati sa patikama i širokim trenerkama, kariranom košuljom ili debljim vunenim džemperom.

prsluk

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Prsluk
Prsluk je jedan od omiljenih komada u muškom autfitu tokom svih godišnjih doba. Zbog toga su se modni stručnjaci odlučili da tom komadu daju malo veću dozu elegancije. Na prvi pogled može da izgleda pomalo neobično, ali dobra košulja, sako i pantalone uz prsluk kao dodatak učiniće da izgledate još atraktivnije.

Boja kose koja je postala broj jedan! Za sve dame koje vole tople i nežnije tonove!

AUTOR: Stil/M.M. DATUM I VREME: 31.10.2019. 14:06 Jesen zahteva promenu imidža Foto: Shutterstock, ilustracija Dok je leto vezano za svetlije tonove kose, dolazak jeseni zahteva novu nijansu i svežiji stil. "Žene s jeseni teže bogatijim bojama kose. Ova godina će iti u stilu mekih zlatnih plavuša i baršunastih brineti," najavljuje Jan Mišel Blak, umetnički direktor kompanije Aveda Global.

 

BONUS VIDEO:

Kako se pravilno našminkati za 5 minuta