Megan Markl
Profimedia
Megan Markl

Profimedia

 Foto: Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl dugo je osporavana kako ne ume da pronađe svoj stil oblačenja poput Kejt Midlton, koja je okarakterisana od strane velikog broja modnih dizajnera širom sveta kao ikona stila.

PROČITAJTE I:

 

Dugo su ih upoređivali fanovi jedne i druge strane, ali jedno je sasvim sigurno. Megan u bilo čemu da se pojavi ona pleni svojom harizmom.

Megan Markl

Profimedia

Foto: Profimedia

Tako je i u službenoj poseti Belfastu odabrala kaput prljavo roze boje marke "Mackage" savršeno uparen sa belim topom Viktorije Bekam i jarko zelenom suknjom.

PREPORUČUJEMO:

 

Ovaj model kaputa svoj vrhunac popularnosti doživeo je prošle godine kada su ga masovno sve poznate zvezde nosile. Ubrzo je postao omiljen i među devojkama pa je brzinom svetlosti bio broj jedan po potražnji.

Megan Markl

Profimedia

Foto: Profimedia

Sledeći model je nešto svedeniji i obukla ga je na prijemu povodom Dana Komonvelta, Megan je odabrala beli kaput dizajnerke Amande Vejkili (Amanda Wakeley ) od 1.000 evra. 

Uz to je iskombinovala francusku kapicu iste boje, a ispod kaputa nazirala se crna haljina iste dizajnerke, koja je pratila liniju tela, dok je u ruci držala Malberi (Mulberry) torbicu koja je bojom odgovarala salonkama.

Megan Markl

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Možemo da je osporavamo, da je volimo ili ne, ali stoji da kada je moda u pitanju, Megan itekako ima svoj stil oblaćenja, kada to i želi, njena pojava ostaje zabeležena i budnim okom propraćena od strane svih medija širom sveta. Kaputi, haljine, bluze, košulje, jakne, pantalone njen su must have svakodnevnog oblačenja u jednostavnom i ležernom stilu, koji uvek vešto iskombinuje sa nekim interesantnim aksesoarom, poput klač torbice ili šešira.

Sledeće komade garderobe obavezno kupujte broj ili dva veće! Trik koji će da primeni svaka žena!

AUTOR: Index Rouge/M.M. DATUM I VREME: 17.09.2019. 14:13 - 17.09.2019. 16:32 Jedno od zlatnih pravila modnih znalaca i dizajnera! Foto: Shutterstock, ilustracija Iako volimo i cenimo eleganciju i komade gaderobe koji nam stoje savršeno, moramo voditi računa i o udobnosti. Na našu sreću, neki komadi zaista izgledaju lepše kada su u veličini koja je za broj veća od vaše uobičajene.

 

BONUS VIDEO:

Modni saveti Suzane Perić