KOREKTOR ILI PUDER? Misterija pravilnog šminkanja konačno je otkrivena! Evo šta se prvo nanosi na lice!

Tajna baš svakog besprekornog make up looka, bez obzira radi li se o jednostavnom i minimalnom ili glamuroznom i dramatičnom krije se na samom početku - u njegovoj podlozi.

Šminka, šminkanje, lepota, lice, nega
Foto: Shutterstock

Kako bi prekrili sve one sitne nedostatke i stvorili ujednačen ten uvek posežemo za omiljenim moćnim make up duom - puderom i korektorom.

 


Spojeni zajedno, puder i korektor uvek se nalaze visoko na listi omiljenih proizvoda unutar naše make up kolekcije i svakodnevne bjuti rutine.

STOJEĆI ZMAJ ĆE VAS DOVESTI DO LUDILA! 4 poze koje obećavaju najbolji seks ikada!

Šminkanje, šminka, lice, nega
Foto: Shutterstock, ilustracija

Kao make up kombinacija koja donosi ne samo ujednačeni ten, već i dozu samopouzdanja, spoj pudera i korektora istovremeno se ističe kao make up duo koja nosi i jednu od najvećih bjuti dilema - koji proizvod naneti prvi?

 

 

Logika većine nas nalaže da je to korektor. Međutim, ispostavlja se da da po svoj prilici grešimo.

NAJBRŽI NAČIN DA SE SREDITE KOD KUĆE I IZGLEDATE KAO IZ SALONA Najboljih 12 trikova koji će vam olakšati sređivanje noktiju!

Šminkanje, šminka, lice, nega
Foto: Shutterstock, ilustracija

Velika većina proesionalnih šminkera složiće se da je uvek bolje naneti prvo puder, a potom prekriti sve još uvek vidljive nepravilnosti i nedostatke korektorom. Osim što ćemo tako naneti korektor samo na ona područja na kojima nam u tom trenutku zapravo treba, istovremeno ćemo izbeći pomeranje korektora s problematičnog područja tokom nanošenja pudera.

SA PRVIM ZRACIMA SUNCA KRENITE U VRELU AKCIJU Seks u 6 jača plodnost, u 12 uklanja stres, a bićete oduševljeni se kad čujete šta vas očekuje u 19 časova!

maskara, šminkanje, devojka
Foto: Shutterstock, ilustracija

Pri zagovaranju ovog argumenta, pobornici ovog načina prekrivanja tena uvek će istaći da početak svakog make up looka čini podloga ili foundation što je ujedno i reč koja se u engleskom jeziku koristi za teči puder.

Evo šta treba da uradite kada vam kondom pukne tokom seksa!

AUTOR: Ljepotaizdravlje/M.M. DATUM I VREME: 06.09.2019. 12:10 Prezervativ je dobra zaštita protiv polnih bolesti i neželjene trudnoće, a može se dogoditi da pukne tokom seksualnog odnosa pa se užitak pretvori u strah i neizvesnost! Foto: Shutterstock, ilustracija To nije retkost, ali postoje koraci koji se mogu preduzeti kako bi se smanjio rizik od neželjene trudnoće i polnih bolesti.

 

BONUS VIDEO:

Najbolje obučen muškarac u Srbiji

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi