Merlin Monro
PrintScreen/YouTube
Merlin Monro

PrintScreen/YouTube

Foto: PrintScreen/YouTube

Glumica Merilin Monro, jedna od najpoznatijih plavuša svih vremena, imala je tajne zbog kojih je uvek besprekorno izgledala i trikove kojima je postizala da njena koža uvek bude glatka i sjajna na čemu su joj mnoge druge žene zavidele.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako su mnoge od njih bile uverene da je koristila skupe kreme i preparate, njena tajna se krila u najobičnijem vazelinu. To je u 86. godini otkrila glumica Rene Tejlor u intervjuu povodom proslave 50. godišnjice Pozorišnog i filmskog instituta Li Strazberg.

"Došla je jednog dana na predavanje u društvu Lija Strazberga i jednostavno sam morala da je pitam šta je učinila da tako dobro izgleda. I tada mi je rekla da celo telo maže vazelinom nakon čega tri sata provodi u vrućoj kupki i tako svakog jutra. To je njenoj koži davalo poseban sjaj", izjavila je Rene.

Merlin Monro

PrintScreen/YouTube

Foto: PrintScreen/YouTube

Rene je poslušala savet koji joj je Merilin dala i pokušala isto, ali nije uspela uprkos tome što je silno priželjkivala da ima kožu poput nje.

"Pokušala sam i ja. Zamalo sam se udavila", izjavila je Rene.

Priča o jednoj od brojnih tajni o lepoti ove dive, otkrivena je nakon što se ispostavilo, da u jednom od trenutaka koje će istorija zauvek pamtiti, a to je trenutak kada peva srećan rođendan tadašnjem predsedniku SAD-a Džonu F. Kenediju, a ispod haljine nije nosila baš ništa.

Merlin Monro

Profimedia

Foto: Profimedia

Tako barem piše u knjizi "Life Isn't Everything: Mike Nichols" koja sadrži sećanja 150 najbližih prijatelja tog pokojnog filmskog reditelja. Autorka jedne od priča je kolumnistkinja Njujork tajmsa Mauren Dovd koja je opisala do tada nepoznate detalje.

NAJČITANIJE "SEKS I MODA" VESTI:

"Majk je bio tamo te večeri, kada je Merilin pevala rođendansku pesmu Džeku Kenediju u čuvenoj haljini pepunoj svetlucavih kamenčića. Rekao mi je - Stajao sam odmah iza Merilin i bilo je u potpunosti providna. Video sam da ispod nje ne nosi ništa", napisala je Mauren.

Bio je to samo jedan od trenutaka ove večne seks bombe koja i 57 godina nakon svoje smrti ima status prave ikone.

Merlin Monro

PrintScreen/YouTube

Foto: PrintScreen/YouTube

BONUS VIDEO

Iscrtajte pravilno obrve i usne