Melanija Tramp, moda, sako, bela košulja
Profimedia
Melanija Tramp, moda, sako, bela košulja

Profimedia

 Foto: Profimedia

Prva dama Amerike Melanija Tramp je modno "ozloglašena" jer uvek nosi dobre i skupe komade.

PROČITAJTE I:

 

Prehodne večeri u društvu supruga Donalda Tramp ponela je kaput koji je nekad bio hit zimske sezone i sad se ponovo vratio.

 

I dok se odigrava politička drama između demokrata i republikanaca u Americi, Melanija Tramp, kao i obično, ne oglašava se po pitanju politike i nastavlja da radi ono u čemu je najbolja.

Melanija Tramp, moda, stil, lepota, elegancija 0482546944

Profimedia

Foto: Profimedia

Prva dama se ispred Bele kuće prošetala u sivom kaputu sa sitnom crnom teksturom. Ovaj model je bio jako popularan devedesetih godina prošlog veka u Srbiji. Naramenice, širok rukav i široki pad kaputa je u suprotnosti sa onim što je godinama unazad popularno - strukirani kaputi.

Vojvotkinja nosi modni detalj koji je odmah postao hit sezone! Sve je već rasprodato

AUTOR: Zadovoljna/M.M. DATUM I VREME: 12.11.2019. 11:49 - 12.11.2019. 12:46 Kaput koji deluje vrlo udobno upotpunila je tankim crnim remenom, a od modnih detalja nosila je i crne kožnate rukavice Foto: Profimedia Megan Markl i princ Hari obeležili su britanski Remembrance Day, dan prisećanja na britanske vojnike poginule u Prvom svetskom ratu.

 

S obzirom na to da nam stiže sve hladnije vreme u narednim mesecima kaput koji je nosila Melanija Tramp je znak će slični modeli biti najveći hit sezone. Ujedno ovo je povratak mode devedesetih na velika vrata.

NAJČITANIJE VESTI:

 

BONUS VIDEO:

Doktorka Vesna Ognjenović otkriva istinu o botoksu, hijaluronu, biopolimeru