Megan Markl, ogrlica, tenis
Profimedia
Megan Markl, ogrlica, tenis

Profimedia

Foto: Profimedia

Megan je na Vimbldonu predstavila svoju novu ogrlicu s priveskom u obliku slova "A", prvog slova imena njenog sina Arčija Harisona i izazvala pravu pomamu za personalizovanim nakitom.

PROČITAJTE I:

 

Kako prenosi Cosmopolitan, nakon tog modnog "nastupa" vojvotkinje na tribinama teniskog turnira, Google Trends je zabeležio porast od 50 odsto u pretraživanjima ogrlica s imenima i slovima. Takođe, australijski brend Verse Fine Jewellery koji potpisuje njenu ogrlicu imao je navalu narudžbina.

Seks i grad

Profimedia

Foto: Profimedia

Ogrlice s imenima su devedesetih bile glavni trend među tinejdžerkama, i, kao i za mnoge druge trendove tog vremena, nadali smo se da su zauvek pale u zaborav, uprkos tome što ih je dodatno popularizovala i modna ikona Keri Bredšo iz serije "Seks i grad". Jer, zašto bi iko želeo da nosi svoje ime oko vrata poput kučenceta...

Doduše, sad je došlo do male izmene. Dok je devedesetih bilo moderno nositi slova svog imena, sada je u modi nositi ime ili inicijale voljene osobe. Što otežava svaku kritiku na račun ovog nesrećnog trenda - ko će imati srca i smelosti da kaže jednoj posvećenoj majci da nije kul da nosi ime svog deteta oko vrata? Posebno jednoj majci koja važi za damu od stila.

PREPORUČUJEMO:

 

Inače, baš poput Megan, personalizovane ogrlice posvećene svojoj deci furaju i Kajli Džener i Kloe Kardašijan, dok Kim na ogrlici nosi natpis Kimye, što je kombinacija njenog i imena njenog supruga Kanjea Vesta.

Kim Kardašijan i Kanje Vest

EPA/Michael Nelson

Foto: EPA/Michael Nelson

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Trik za kojim su žene odlepile! Nikad lakše za samo 5 sekundi stavite alajner poput profesionalca!