Maja Volk
Masanori Jošida/Alo!
Maja Volk

Printscreen

Maja Volk, Foto: Printscreen

Postoje začini, poput mlevene ljute paprike, đumbira i cimeta, koji ne samo da su lekoviti već deluju i kao afrodizijaci. Kako tačno ovi začini kada se nađu u dobrom koktelu mogu da nam ugreju telo i rasplamsaju strasti, otkriva nam Maja Volk u knjizi „Prirodni afrodizijaci ili kako pojačati natalitet u Srbiji“. Isprobajte ih, škoditi neće svakako.

PROČITAJTE I:

 

Kapsicin u ljutim papričicama zagreva telo, ubrzava krvotok i pojačava želju za seksom. Malo ljute mlevene paprike pospite po avokadu ili dodajte u supe, namaze...

KOKTEL DEVICA MARIJA

Potrebno je:

- 2 velika paradajza, 1 limun, malo bosiljka, 4 urme, 1 ljuta papričica, 1 šolja vode.

Priprema:

Sve sastojke stavite u blender i to je to. Trezni, a pijani od ljubavi.

ĐUMBIR

Koja je tajna ovog korena od kog se u Engleskoj pravi piće „ginger ale“ ili kolačići koji su ušli u bajke („ginger bread man“)? Baš kao i papričice, đumbir pospešuje cirkulaciju i blago podiže telesnu temperaturu. Naime, legenda kaže da je čuvena francuska kurtizana, madam Di Bari, koristila đumbir kao tajno oružje za povećanje seksualnih moći svojih ljubavnika.

PREPORUČUJEMO:

 

PREDATOR

Potrebno je:

Pola limunovog soka, sok od 1 cvekle, sok od 1 šargarepe, sok od 1 grane celera lišćara, sok od 1 jabuke, parče đumbira, 1 kašika meda ili sirupa agave, malo lavande, led, 3 kašike prethodno namočenog semena čije.

Priprema:

Sve sastojke osim čije staviti u koktel-šejker. Sipati u čaše, ukrasiti kolutovima pomorandže, pa dodati natopljenu čiju. Čija seme je prirodni želatin, izuzetno hranljiva supernamirnica, daće vam dodatnu energiju. Za grešnike u ovaj koktel ubacite i čašicu votke.

CIMET

Cimet zagreva telo i, naravno, na taj način budi seksualni apetit. Ovaj mirisni začin poseduje protivupalna svojstva i normalizuje nivo šećera u krvi. Nekoliko kapi ulja od cimeta poslužiće kao moćan parfem.

Parfem

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

 

BONUS VIDEO:

Beograđanke otkrile da li bi oprostile prevaru: Ovakve odgovore niko nije očekivao!