Žena, devojka, moda, trend, stil, sreća
Shutterstock, ilustracija
moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, bes

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

1. Maslinasto zelena

Kada se ova boja spomene, asocira nas elegantnost i smirenost. Iako je ova boja vrlo popularna i laka za kombinovanje, ne može da stoji svakom, a najbolje stoji ženama sa crvenim tonovima kose. Ako imate još i zelene oči - pun pogodak, istaći će boju očiju još više.

Nijedan autfit nije potpun bez aksesoara, tako da kada budete birali dodatke, birajte ih u oker i braon nijansama.

PROČITAJTE I:

 

2. Koralno crvena

Sa smirene boje, prelazimo na jarku i oštru boju - koralno crvenu. Bilo da obučete pantalone ili majicu u ovoj boji doći ćete do izražaja i bićete primećeni bilo gde da ste. Pošto je svetla boja, pomalo podseća na letnju boju, što je i odlično za uglavno tmurne i kišovite jesenje dane.

Što se tiče modnih dodataka - nemojte preterivati.

Studija pokazala zašto žene stenju tokom ljubavnog čina!

AUTOR: Luftika/M.M. DATUM I VREME: 11.08.2019. 14:00 Sve što treba uraditi je pogledati prikaz gotovo bilo kog ženskog orgazma na ekranu da biste dobili ideju o tome kako bi žena „trebalo" da reaguje tokom seksa.

3. Burgundy boja (boja vina)

Kao i u svetu frizera, boja vina je idealna za bilo koju jesenju odevnu kombinaciju! Tamna, ležerna i elegantna slagaće se i uz vaš ten i boju kose, a takođe će vam dati i poseban šmek jer je boja prava jesenja i prelepa. Kako je boja sama po sebi lepa, bilo koji aksesoar sa ovom bojom će biti savršen.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća,

Profimedia

Foto: Profimedia

4. Plava i teget

Ovo su dve boje koje nikada neće izaći iz trenda jer su naprosto nezamenljive. Slažu se uz skoro svaku boju, pa ih je lako iskombinovati ako se odlučite za odeću u ovim bojama. Jedino na šta treba da obratite pažnju je da ne preterate sa tamnijim nijansama, već uvek imajte komad odeće u svetlijoj boji koji će „razbiti“ tamnu monotoniju.

PREPORUČUJEMO:

 

5. Svetlo (tirkizno/nebo) plava

Pored klasične i teget plave, u trendu je i nebo plava koja će osvežiti svačiji izgled. Od jednostavnijih do malo kompleksnijih kombinacija ova boja može sve da isprati, a da ne pričamo o aksesoarima - veoma su poželjni u ovoj boji ove jeseni.

devojka, moda, naočare, sreća, odmor

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

6. Boja mahovine

Slična maslinasto zelenoj boji, ova boja je napravila pravi bum na modnim pistama ove jeseni. Žene koje imaju maslinasti ten, kao i tamniju kosu neka se pripreme da popune orman sa stvarima u ovoj boji jer će im savršeno stajati. Sjajno se može iskombinovati sa oker, kaki i svetlo braon nijansama.

Od nakita preporučujemo zlato ili da makar bude u toj toj boji jer će doći do izražaja uz boju mahovine.

Nakit, moda, žena, torba, kaiš, novčanik, minđuše

Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

BONUS VIDEO:

Postavljanje dečijih fotografija na društvene mreže: Da li smo upoznati sa rizicima takvog čina?