Seks, žena, dopisivanje, preverzije,
Shutterstock, ilustracija
Seks, žena, dopisivanje, preverzije,

Shutterstock, ilustracija

Seks, žena, dopisivanje, preverzije,, Foto: Shutterstock, ilustracija

Danas društvene mreže nisu samo zabava u pametnom telefonu, već i deo seksualne strategije mnogih.

Niste na Fejsbuku i Instagramu? To znači da ne postojite kao "seksualni objekat" i jednostavno polako nestajete iz vida.

telefon, devojka, san, mobilni, spavanje, raskid

Shutterstock, ilustracija

telefon, devojka, san, mobilni, spavanje, raskid, Foto: Shutterstock, ilustracija

Sa retkim izuzecima, muškarci će najpre pronaći devojku koju im se sviđa na internetu, proučiti njenu ličnost, poslati zahtev, a tek onda, možda, napisati poruku. Po svim pokazateljima, uređeno je moderno tržište poznanstava.

Ukoliko niste onlajn, gubite prilično veliki broj kandidata za poziciju ljubavnika ili emotivnog partnera. Ako nemate predivne slike koje naglašavaju vaše adute, osuđeni ste na slučajne kontakte otprilike jednom godišnje.

telefon, poruke, dopisivanje, žena, devojka, muvanje

Shutterstock, ilustracija

telefon, poruke, dopisivanje, žena, devojka, muvanje, Foto: Shutterstock, ilustracija

U međuvremenu, oni koji su dobro zastupljeni na mreži imaju prirodni "bife". Želite 10 devojaka (ili momaka) - za mesec dana možete imati nekoliko hiljada novih "prijatelja" - sigurno, negde će simpatije biti uzajamne. Ljudi će vas opet dodati, upoznati vas. Ukratko, što je više društvenih mreža, to je bogatiji izbor partnera.

Međutim, postoje i mane. Društvene mreže, tehničko zlo, mnogo se lakše kontrolišu. Ranije, ako je ljubomorni muž hteo proveriti gde će njegova žena u razigranoj suknji unajmo bi detektiva ili glumce da organizuju provokaciju. A danas? Stavite špijunski softver na telefon i sve će biti prikazano.

instagram

Printskrin

instagram, Foto: Printskrin

Sa muškarcima je ista stvar. Ukoliko bi muškarac bio u kontaktu sa nekom ženom i "slučajno" je zgrabio za struk uvek je bilo moguće reći: "Kažu zli jezici". Šta sada? "Neprijatelj" već nosi snimak sa stranice za upoznavanje sa žrtvom vašeg muža. Ukratko, prisutnost društvenih mreža i interneta ima i nedostatke i prednosti, u seksualnom smislu.

Sigurni zaključak je da treba pronaći zlatnu sredinu, jer socijalni mediji su "nužno zlo", ali vrlo često i "neophodno dobro" za komunikaciju, zabavljanje, pa i sam seksualni život.