ISTINE I ZABLUDE O SERIJI "SEKS I GRAD" Keri Bredšo od kolumni nije mogla da živi, a o "Manolo" cipelama mogla je samo da mašta!

Jedna od glavnih zamerki na seriju "Seks i grad" upravo je život na visokoj nozi glavnih junakinj

Keri Bredšo, Seks i grad
Foto: Screenshoot youtube

U Njujorku postoji zakon koji određuje gornju granicu za iznos kirije, te su stanari zaštićeni i mogu bolje da raspodele svoj budžet.

Ukoliko do sada niste čuli ovaj podatak, sada vam je donekle razrešena misterija luksuznog života Keri Bredšo, junakinje serije "Seks i grad". To objašnjava i zašto je Monika Geler iz "Prijatelja" mogla da živi u onolikom njujorškom stanu.

 

Jedna od glavnih zamerki na seriju "Seks i grad" upravo je život na visokoj nozi glavnih junakinja. Opravdanje producenata glasilo je da je baš zahvaljujući pogodnosti sa početka teksta, frilens kolumnistkinja, koju je igrala Sara Džesika Parker, mogla je sebi da priušti sve te lepe stvari u životu. I među njima ono na šta su joj žene širom sveta najviše zavidele - "Manolo Blahnik" salonke, raskošne haljine i "Fendi Baguette" torbice.

PROFESIONALNI ŠMINKER SAVETUJE Iscrtajte pravilno obrve i usne uz samo par koraka!

 

Ipak, matematika se ne slaže da je moguće sve to priuštiti jednim honorarom. Zapravo, iznajmljivanje stana na Aper Ist Sajd-u Njujorka nije bilo nimalo jeftino ni u jednom trenutku snimanja serije.

Naime, Keri je krajem prošlog veka bilo potrebno 700 američkih dolara mesečno kako bi uživala na toj lokaciji. Već 2000, kada se emitovala 3. sezona, taj iznos je porastao na 1. 709 dolara. Danas prosečna cena za iznajmljivanje studija bez čuvara iznosi 2. 160 dolara, dok je za jednosoban stan potrebno izdvojiti 2. 700 dolara.

NA VELIKA VRATA VRAĆA SE U MODU Melanija Tramp prošetala model kaputa koji je pravo osveženje u svetu mode!

Prijatelji
 Foto: printscreen

Kako je Kerin stan zapravo bio dvosoban, koji je ona pretvorila u jednosoban kako bi imala veliki garderobni ormar, u ovom trenutku morala bi da izdvoji približno 3.500 američkih dolara. Sa druge strane, jedini izvor prihoda, pisanje kolumni, 2018. godine donosio bi joj zaradu od oko 4.333 dolara mesečno. Kada se oduzmu računi i novac potreban za hranu, ne preostaje puno za koktele, a o "Manolo" salonkama i "Fendi" torbicama može samo da se mašta.

 

Ista zamerka propratila je i seriju "Prijatelji" - kako su, zaboga, Monika i Rejčel, naročito u peridu kada su obe radile kao konobarice, mogle sebi da priušte onoliki stan u jednom od najskupljih gradova sveta?

 

Procenjuje se da je stan u kome su gotovo svi prijatelji u nekom trenu živeli (osim Rosa) bio veličine od 116 do 140 kvadrata. Inače prosečan stan na Menhetnu ima oko 90 kvadratnih metara. Sa malenim platama Monika i Rejčel nikako ovaj luksuz ne bi mogle da priušte. Izgovor je tvoraca serije bio da je Monika od svoje bake, koja je ranije živela u tom stanu, nasledila odličan ugovor koji joj je dozvoljavao da za svega 200 dolara mesečno uživa u onolikom prostoru.

TAKO MEKANE I UDOBNE Džemper haljine tokom hladnih dana možete nositi baš ovako!

Ipak, oni koji danas žele da iznajme trosobni stan u Vest Vilidžu za to moraju da izdvoje najmanje 4.500 dolara mesečno. Inače stanovi u ovom delu Velike jabuke koštaju oko 7-8.000 dolara.

Iako zgrada u kojoj su živeli nema lift, zbog svoje veličine ovaj stan bi dobio epitet "masivan". Renoviran, mogao bi da se proda za oko dva miliona dolara.

Roditelji mi dovode decu na estetske korekcije - Ovo je prava istina o hijaluronu, botoksu i zabranjenom biopolimeru (VIDEO)

AUTOR: M. Maksimović DATUM I VREME: 11.11.2019. 13:35 - 11.11.2019. 16:21 Godine nisu indikacija za bilo kakve intervencije Foto: Screenshoot youtube Sa doktorkom Vesnom Ognjenović, estetskim hirurgom, pričali smo na temu koja izaziva brojne kontroverze među ženskom populacijom.

 

BONUS VIDEO:

Iscrtajte pravilno obrve i usne

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi