Kejt Midlton, torbica, pantalone, moda
Profimedia
Kejt Midlton, torbica, pantalone, moda

Profimedia

 Foto: Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža posetila je Prirodnjački muzej u Londonu i tom prilikom je pokazala savršen jesenji autfit.

PROČITAJTE I:

 

Kejt je u ovoj poseti akcenat stavila na svoju vitku figuru, a britanski mediji naglasili su kako i rolka i pantalone pripadaju popularnim high street brendovima, te da mnoge žene sebi mogu da priušte ovakav stil.

Kejt je napravila kombinaciju zagasite boje jeseni - bordo i maslinastozelenu, iskombinovavši kilote (suknja/pantalone) sa dubokim strukom i usku rolku.

Kejt Midlton, torbica, pantalone, moda

Profimedia

Foto: Profimedia

Cena kilota je oko 130 funti (17.000 hiljada dinara), dok je rolka dosta jeftinija i može da se kupi za svega 39 funti ( oko 5.000 hiljada dinara).

Ovu kombinaciju začinila je ipak skupocenom bordo Šanel torbicom čija cena ostavlja bez daha. Cena je neverovatnih 3.000 dolara (395.000 hiljada dinara)!

Kejt Midlton, torbica, pantalone, moda

Profimedia

 Foto: Profimedia

Kejt je napravila pravi pogodak i na kraju je svoje modno pojavljivanje zaokružila uz retro model cipela u burgnudi boji i sa debelom štikolom, te sa diskretnim naušnicama u zlatnoj boji.

Primetno je i to da je Kejt promenila svoju prepoznatljivu kestenjastu boju kose u nešto svetlije tonove. Ova boja jako podseća na takozvani baleaž, a poznati frizeri već najavljuju ovu boju kao potencijalni trend za ovu jesen/zimu 2019.

Suva elegancija šetala se gradom mode, a evo koji se trend izdvojio i koji morate imati ako želite da budete šik!

AUTOR: Alo.rs/M.M. DATUM I VREME: 30.09.2019. 09:45 - 30.09.2019. 11:05 Šik i elegancija na svakom koraku. Foto: Shutterstock, ilustracija Nedelja mode u Parizu je gotova, velika imena su izložila sve što je visoka moda mogla da ponudi. Naš fokus ovoga puta nije na modelima sa piste, nego upravo moda sa ulice.

 

BONUS VIDEO:

Kako se pravilno našminkati za 5 minuta