Kejt Midlton u kaputu Roksande Ilinčić
Profimedia
Kejt Midlton u kaputu Roksande Ilinčić

Profimedia

Kejt Midlton u kaputu Roksande Ilinčić, Foto: Profimedia

 

Kejt Midlton je zvanično započela svoje dužnosti vojvotkinje od Kembridža, a za svoje prvo pojavljivanje u javnosti u 2020. godini pokazala je novi imidž koji je oduševio svet.

Vojvode od Kembridža, Kejt Midlton i princ Vilijam pojavili su se na misi u crkvi Sveta Marija Magdalena na kraljičinom imanju Sandringam Haus, a svi su pogledi bili uprti u Kejt.

S razlogom, jer je zgodna i lepa vojvotkinja od Kembridža pokazala novi stajling koji je i ovoga puta bio zaista poseban.

Modna ikona u protekloj 2019. godini je svakako bila Kejt Midlton
Hrabro iskoračivši iz kraljevske klasike, Kejt je za svoje prvo pojavljivanje u Novoj godini izabrala kaput njene omiljene dizajnerke Roksande Ilinčić.

Tamnoplavi šešir s ukrasnim perjem bio je pravo osveženje u odnosu na uobičajene fascinatore, koje dame iz kraljevske porodice obično nose na zvaničnim događajima. Ipak, šešir u kompletu s meliranim kaputom u ljubičastoj nijansi, bili su kombinacija koja ostavlja bez daha.

Kejt Midlton u kaputu Roksande Ilinčić

Profimedia

Kejt Midlton u kaputu Roksande Ilinčić, Foto: Profimedia

 

Modna ikona u kaputu Roksande Ilinčić
Svako njeno pojavljivanje je vrlo mudro osmišljeno i organizovano, te ne čudi da se na pragu nove decenije, u kojoj su ona i princ Vilijam najavili mnogobrojne važne projekte, pojavila u kombinaciji koja je svežija i potpuno drugačija od svega što smo videli do sada.

Inače, Kejt često bira odevne komade iz kolekcija naše dizajnerke Roksande Ilinčić, što se pokazalo kao pun pogodak uz visoke tamnobraon čizme uz nogu od brušene kože, s ukrasnom trakom i visokom, ali stabilnom potpeticom.

Kaput je iz brenda Roksanda, naše kreatorke Roksande Ilinčić, ali ne iz najnovije, već iz kolekcije za jesen/zimu 2016. Cena ovog kaputa, sečenog u struku i dužine do pola listova, a koji naglašava figuru, bila je oko 2.600 funti.