Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, zima
Shutterstock, ilustracija
Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, zima

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Postoje u različitim oblicima, veličinama, bojama i dezenima, za svačiji ukus po neki. Međutim, ne stoji svaki oblik svima isto. Neki bolje stoje jednom tipu građe, dok tom istom neki drugi baš i ne. Takođe je vrlo bitno i kako se nose uz različite kombinacije odeće jer umesto super - modernog detalja može da ispadne upravo suprotno.

PROČITAJTE I:

 

Zato je jako važno da se upoznate sa kojom kombinacijom je najbolje uklopiti ovaj komad, a da ne ispadne potpuni promašaj. Kako će kardigani ove jeseni biti potpuni hit, predstavljamo vam njegova četiri tipa i kombinacije uz koje najbolje idu...

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, zima

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

1. Kardigan dužine do struka

Klasičan kardigan, koji se najčešće i kupuje;

Nikako ga nemojte nositi sa dužim gornji delom odeće jer ne stoji lepo i kvari proporcije tela.

Zato su tu haljinice i suknje dubokog struka jer se uz njih savršeno slaže. Obratite pažnju na to, da rub kardigana treba da bude par centimetara duži od linije struka haljine ili suknje.

2. “Boyfriend”, duži kardigan

Pored klasičnih, kratkih kardigana, popularan je i duži “boyfriend”. On se nikako ne slaže sa punijim suknjama ili haljinama A kroja, jer kako pada, tačno “preseca” deo gde haljina treba da se širi, pa vaša figura neće izgledati lepo i ženstveno.

Ono uz šta treba i može da se nosi su farmerke, šorts lii suknja olovka - kroja dužine do kolena za savršenu kombinaciju, ali se generalno može nositi uz sve što je usko i što prati figuru.

PREPORUČUJEMO:

 

3. Kardigan na preklop

Kardigani na preklop imaju isti oblik kao i veliki xl kardigani - duži prenji deo, s tim što su samo manji i idu uz telo. Nemojte ga nositi uz kratke suknje, jer iako nije kabast kao veliki kardigan, jednostavno ne ide uz njih i proporcije tela sa ovom kombinacijom izgledaju čudno. Čak je i suknja dužine do kolena previše kratka za ovakav tip kardigana.

Može se kombinovati uz farmerke ili pantalone tamnih boja, a ova kombinacija će vam istaći figuru. Duži prednji delovi će se lepo spuštati uz vaše telo.

devojka, moda, stil, lepota, žena, izgled, jesen, dopisivanje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

4. Veliki XL kardigani

Ovakvi kardigani sa modernim tribalima će biti popularni u ovoj sezoini i potpuni “must - have”, ali mogu biti malo teži za kombinovanje.

Prva stvar je da ne smete da ga nosite ukoliko volite širu odeću, odnosno pantalone ili farmerke , ali i maksi suknje jer će vas vizuelno raskrupnjati, a to vam nikako nije cilj.

Suprotno ovome, obucite što uže farmerke ili helanke jer ćete na ovaj način postići balans između gornjeg i donjeg dela tela.

Pravo sa svetske modne piste stiže trend za izgled poput prave Francuskinje!

AUTOR: M. Maksimović DATUM I VREME: 07.10.2019. 14:00 - 07.10.2019. 14:15 Klasik koji ne zna za vreme Postoje modni klasici koji su neprevaziđeni i za koje se čini da modni kritičari ne mogu reći "Nije u modi!". Trendovi dolaze i odlaze, ali ipak samo ovi modni dodaci su apsolutno neprevaziđeni i za sva vremena.

 

BONUS VIDEO:

Kako se pravilno našminkati za 5 minuta