SLAVNA PEVAČICA JE BOMBA! Jezivo tanak struk ima zahvaljujući OVOM NAPITKU! Samo 2 kašičice dnevno i otopićete salo sa stomaka

U ovaj se trik kune i pevačica Fergi, koja sa 42 godine ima telo na kojoj bi joj pozavidele i puno mlađe kolegice, iako naravno, ona i redovno vežba.

Ferdži
Ferdži, Foto: Screenshoot Youtube

Vitak struk postiže se redovnim vežbanjem i što zdravijom ishranom, ali postoji i jedna čarobna namirnica, koju već imate u svojoj kuhinji, koja vam može pomoći u postizanju tog cilja.

 

Ona dokazano topi masne naslage, smanjuje količinu šećera u krvi i kontroliše težinu. Kako vas ne bismo više držali u neizvesnosti, radi se o jabukovom sirćetu.

Ferdži
Ferdži, Foto: Screenshoot Youtube

Prema jednom istraživanju, upotreba dve kašičice sirćeta uz zalogaj pre spavanja, pomogla je pacijentima s dijabetesom tipa 2 smanjiti količinu šećera u krvi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Fergie (@fergie) on

U jednom drugom istraživanju s ovom namirnicom, nisu učestvovali ljudi, već miševi, a rezultati su pokazali sledeće: miševi koji su uz ishranu bogatu mastima, dobijali i sirćetnu kiselinu, imali su i do 10 posto manje masnog tkiva od miševa koji su u takvu hranu dobijali samo vodu.

U ovaj se trik kune i pevačica Fergie, koja s 42 godine ima telo na kojoj bi joj pozavidele i mnogo mlađe kolegice, iako naravno, ona i redovno vežba i pazi na uravnoteženu ishranu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Fergie (@fergie) on

Nikako ne smete piti čisto sirće, jer ono s vremenom može oštetiti zubnu gleđ i iziritirati jednjak. Tako ga dodajte hladnim prilozima od povrća ili dodajte dve kašičice dnevno u čašu tople vode.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Fergie (@fergie) on

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi