MODA, ČIZME, TREND, STIL, JESEN
Shutterstock, ilustracija
MODA, ČIZME, TREND, STIL, JESEN

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Pravi dokaz za to su ovosezonski trendovi u farmericama i čizmama koje predvode modeli koji su dugo bili omraženi. Radi se o farmericama ravnog kroja s povišenim strukom i o kaubojskim čizmama koje je ove jeseni najpopularnije nositi zajedno, piše Who What Wear.

PROČITAJTE I:

 

I dok je do pre nekoliko godina povratak ovog vintage modela farmerica u modu bio nezamisliv, a oko kaubojskih čizama su se lomila koplja sve do ove jeseni, sada su oba trenda zaludela influenserke i preplavila prodavnice i ulice modnih metropola.

MODA, ČIZME, TREND, STIL, JESEN

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Osim što se radi o dva donedavno omražena trenda, u kombinaciji baš i ne daju laskav rezultat, pogotovo ako čizme obujete preko farmerica sa nešto širim nogavicama koje će se oko kolena nagužvati i vizuelno proširiti noge. U takvom slučaju bolje je čizme obući ispod farmerica i lagano podvrnuti nogavice za mnogo bolji efekt. Za kombinovanje s kaubojskim čizmama do kolena bolji su odabir ravne farmerice sa užim nogavicama.

PREPORUČUJEMO:

 

Ako vam ipak nije stalo do vitkijeg izgleda nogu, slobodno se poigrajte siluetom, a hrpu inspiracije za stilizovanje ova dva hit komada pronaći ćete na Instagramu.

Osvežite staru garderobu jednostavnom modnim trikovima! Tako je lako!

AUTOR: Cosmopolitan/M.M. DATUM I VREME: 27.10.2019. 13:00 Nema potrebe za novom kupovinom. Primenite sledeće trikove i dobićete nove kombinacije. Foto: Shutterstock, ilustracija Novi trendovi rađaju se iz dana u dan i poprilično nemoguće je pratiti ih, a budžet većine je ograničen i kupovina iz nedelje u nedelju ili meseca u mesec nije dopustiva.

 

BONUS VIDEO:

Milan Maglov otkriva tajne društvenih mreža!