Novak i Jelena Đoković u Pragu
Profimedia
Jelena i Novak Đoković

Profimedia

Jelena i Novak Đoković, Foto: Profimedia

Jesen je tu, imamo dosta sunčanih dana, ali svakako da je ovaj odevni komad obavezan kada je prohladno vreme u pitanju. Modni detalj koji je nezaobilazan u svakoj sezoni, bilo da je kišna jesen ili na hlada zima, džempere prosto, obožavamo.

PROČITAJTE I:

 

Tanki, debeli, šareni ili jednobojni, svi imamo po jedan koji nam je omiljeni i od kog se teška srca odvajamo. Uvek su u modi i možemo da ih kombinujemo u raznim varijantama, kako sa patikama, tako i sa visokim potpeticama, salonkama.

Upravo takav jedan džemper obukla je i Jelena Đoković tokom šetnje Pragom u koji su došli zbog Radeka Štepaneka koji se oprašta od tenisa.

Novak i Jelena Đoković u Pragu

Profimedia

 Foto: Profimedia

Jelena je za ovo popodnevno razgledanje grada odlučila za klasičan, beli džemper. Ide odlično uz farmerice i opuštene dnevne varijante. U zavisnosti za koje boje se odlučite biće prilagodljiv za kombinovanje sa stvarima koje i inače volite i nosite.

Novak i Jelena Đoković u Pragu

Profimedia

Foto: Profimedia

Kada je bela boja džempera u pitanju klasičnog kroja, on se lako kombinuje i na crne visoke potpetice sa uskom, crnom, po mogućstvu kožnom suknjom. Kožne suknje ove jeseni takođe se vraćaju na velika vrata modne scene kao modni "must have" dodatak.

Ovako obučene, sigurno ćete biti primećene na poslovnom sastanku ili na zvaničnoj večeri. 

U svakom slučaju, izbor je na vama kako i sa čim ćete ovakav jedan model džempera da kombinujete, a sigurni smo da šta god izabrali, nećete pogrešiti. 

Novak i Jelena Đoković u Pragu

Profimedia

Foto: Profimedia

 

Tanji ili deblji, jednobojni ili šareni? Evo kakav model džempera morate imati u svom garderoberu!

AUTOR: Mogujatosama.rs/M.M. DATUM I VREME: 08.10.2019. 11:25 - 08.10.2019. 14:03 Obožavamo ih, pre svega zbog udobnosti... Foto: Shutterstock, ilustracija Kada dođe prohladno vreme, prvo što nam pada na pamet jesu džemperi. Tanji, deblji, kraći, duži, jednobojni ili šareni. Tražimo modele od prošle sezone i stavljamo ih u prvi plan ormana, da nam budu na dohvat ruke.

 

BONUS VIDEO:

Kako se pravilno našminkati za 5 minuta