Kejt Midlton
Profimedia
Kejt Midlton

Profimedia

Kejt Midlton, Foto: Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža učestvovala je na fotografskoj radionici koju je s organizacijom "Action for Children" organizovalo Kraljevsko fotografsko društvo.

PROČITAJTE I:

 

Vojvotkinja se u slobodno vreme bavi fotografijom i uoči svakog rođendana svoje dece s javnosti podeli njihove portrete koje je sama fotografisala. Upravo ju je zato kraljica Elizabeta II proglasila novom pokroviteljkom Kraljevskog fotografskog društva i tako joj predala "titulu" koju je nosila čak 67 godina.

Kejt Midlton je za opušteno ležerno druženje sa štićenicima organizacije "Action for Children" odabrala primerenu odevnu kombinaciju sastavljenu od ležernih letnjih komada.

Top saveti kako da uspešno iskopirate AMAL KLUNI i zablistate u radnom okruženju!

AUTOR: Alo.rs/M.M. DATUM I VREME: 14.08.2019. 12:54 - 14.08.2019. 13:02 Poslovna dama sa stilom Foto: Profimedia Amal Kluni nije samo poznata kao supruga Holivudskog glumca Džordž Klunija, ona je i te kako jedna od trendseterki. Dok na crvenom tepihu uvek izgleda besprekorno, njena garderoba je najupečatljivija upravo tamo gde je najuspešnija, na poslu.

Nosila je lepršavu haljinu brenda Ridley London koju je kombinovala sa svojim omiljenim letnjim sandalama.

PREPORUČUJEMO:

 

Naravno, radi se o espadrilama brenda Castaner od kojih se vojvotkinja ne odvaja kada stignu topli dani i visoke temperature. Kejt nosi model pod nazivom "Carine" s platformom od devet centimetara i tankom trakom od brušene kože koji više nije u prodaji. Isti model dostupan je u malo svetlijoj varijanti s platnenom trakom koja se vezuje oko gležnja.

Kejt Midlton

Profimedia

Kejt Midlton, Foto: Profimedia

Izgleda da je vojvotkinja ove udobne espadrile koje nosi godinama preporučila svojoj sestri i jetrvi.

Naime, Pipa Midlton ponela je crni model s manjom platformom na svoj medeni mesec 2017. godine, a u bež modelu pojavila se na Rolan Garosu prošle godine.

Pipa Midtlton

Profimedia

Pipa Midtlton, Foto: Profimedia

Iako pre nije bila ljubiteljka platformi, Megan Markl nosila je crnu varijantu omiljenog modela vojvotkinje od Kembridža na nekoliko događaja tokom turneje po Australiji, Novom Zelandu, Fidžiju i Tongi.

Megan Markl

EPA/Paul McErlane

Foto: EPA/Paul McErlane

 

 BONUS VIDEO:

Kako napraviti unikatnu masku za telefon