Glavna
Schutterstock
Glavna

Schutterstock

Foto: Schutterstock

Koja vam je prva asocijacija kad čujete sintagmu "životinjski s*ks"?

To su najčešće situacije kad ste toliko napaljeni da vam se predigra čini kao agonija a divlje prodiranje je jedini način da zadovoljite svoje apetite dok cepate odeću jedno s drugog. Ipak, od životinja može da se nauči još mnogo toga.

Sporedna

Schutterstock

Foto: Schutterstock

Iz drugog ugla

Pandama preti izumiranje pošto im je libido gotovo jednak nuli. Naime, oni neće da se pare jer više vole da leže i jedu bambus. Da bi ih podstakli na akciju, čuvari u zoo-vrtovima im puštaju porniće s pandama sa ciljem da ih uzbude. Ukoliko se ugledate na njih, počnite da gledate filmove za odrasle ili nabavite veliko ogledalo koje ćete staviti na plafon ili zid spavaće sobe. I sam pogled na sebe i partnera iz drugačijeg ugla sigurno će baciti novu svetlost na vašu predigru.

seks

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Od svađe do ludila

Bonobo majmuni, najveći hipici u životinjskom svetu, takođe su vrsta kojoj preti izumiranje. Za razliku od pandi, oni su poznati po svom bogatom s*ksualnom životu. S*ks im ne služi samo za reprodukciju, već predstavlja i izvor zadovoljstva, a i stvara kvalitetnije socijalne odnose unutar zajednice jer im služi da se reše napetosti. Šta možemo da naučimo od njih? Da svaka svađa treba da rezultira s*ksom. Okej, ne baš svaka

Produžite zadovoljstvo

Dok vise naopako, ženke indijskih letećih lisica, vrste slepih miševa, partneri oralno zadovoljavaju kao vrstu predigre. Ne morate visiti naglavačke, ali možete da prekinete koitus i napravite pauzu za kratki slatki oralac pa da se vratite na stvar. Nakon ovakve stimulacije, orgazmi oba partnera će sigurno biti intenzivirani.

Sporedna

Schutterstock

 Foto: Schutterstock

Maziću ga i paziću ga

Lav i lavica, vladari džungle, dugo pre s*ksa se maze što dovodi do toga da mogu da se pare i do sto puta u toku dana. Dakle, da biste od njega ili nje dobili sve što poželite u s*ksualnom smislu treba prvo da zadobijete poverenje uz mnogo maženja i nežnosti. Osim prstiju, mogu vam poslužiti perje ili nežni materijali.

Sporedna

Schutterstock

Foto: Schutterstock


Znak pažnje kao deo predigra
Mužjak pauka svojoj izabranici nosi muvu umotanu u paučinu kao poklon, a uočeno je da postoji veza između dužine parenja i veličine poklona. Pogađate, veći poklon obezbeđuje duži kontakt sa ženkom i uspešnije parenje. Znate šta vam je činiti - priroda je već rekla svoje.