bele čizme, moda, devojka
shutterstock.com
bele čizme, moda, devojka

shutterstock.com

Foto: shutterstock.com

Ova godina je malo drugačija, što ne znači da treba da odustanemo od mode! Pomoći ću vam savetima šta je to što bi trebalo da imate u garderoberu ili već imate ali ste na to zaboravili. Najbolje je da reciklirate stare komade i tako uštedite novac.

Senzualna koža

Senzualna koža

Nemanja Vojnović

Senzualna koža, Foto: Nemanja Vojnović

Koža! Veoma se radujem ovim komadima i trendu koji ih odobrava jer nisam pristalica baš svakog. Ovaj zaista može biti veoma moćan, senzualan i mističan. Kožu ove godine preporučuju svi modni stručnjaci. Lično volim crnu, kamel i belu kožu. To ne mora biti prava koža, možete naći odlične imitacije. Mantili, kožna odela, pa čak i haljine, nešto su što će svakoga ostaviti bez teksta.

Neočekivani retro

Neobični retro

Miloš Gajić

Neobični retro, Foto: Miloš Gajić

Idite nekoliko decenija unazad. Bele čizme su pun pogodak, i to s punom potpeticom. Neka ove sezone bude akcenat na beloj i bež boji. Dosta nam je crnila.

Neobični blejzeri

Odela dominiraju. Ali izbegavajte obične blejzere jer su dosadni i neprimetni. Pri biranju, fokusirajte se na one neobičnog dizajna - da li će to biti asimetrični kroj, izrez na neobičnom mestu ili dodatak u vidu veza - izbor je na vama… Ja sam svoj neobični blejzer izabrala u skladu sa svojim karakterom. Nadam se da sam u vama probudila malo mašte za put do neke radnje ili krojačice.

Hrabri nesklad

Žene najviše prave greške u pokušaju da usklade boje. Što se više trude, to je muka veća jer jednostavno ne ide. Napravite rez, budite pristalica dve nespojive boje i iznenadićete se rezultatima.

Crna mamba

Crna haljina i total luk u crnom su i ove jeseni među vodećim trendovima. Za dane kada ne znate šta da obučete, crna je perfektan izbor! Tu ste najsigurnije. Neka to bude neka košulja sa cigaret pantalonama ili neobična haljina. Dobre čizme i dobar nakit. Pravilo važi za ova pola.

Nova romantika

Nova romantika

Miloš Gajić

Nova romantika, Foto: Miloš Gajić

Budite nežne, romantične, senzualne. To ćete najlakše postići s nekoliko boho komada u ormanu. Poput tanane košulje s puf rukavima koje će naglasiti vašu nežnu stranu, u kombinaciji sa suknjom visokog struka. Ja sam izabrala maslinasto-bež kombinaciju.

Sportski šik

Trenerke mogu takođe biti ženstvene ako izaberete pravilan model. Neka budu od udobnog prirodnog materijala u kombinaciji više boja s dubokim strukom.