frizura
printscreen/instagram
frizura

printscreen/instagram

Foto: printscreen/instagram

To je nijansa butercrem blond, nijansa koja je mešavina šampanjca i meda i odličan je izbor za toplije, prolećne dane.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Stephanie Brown (@stephaniebcolor)

Ako razmišljate o promeni frizure, možda razmislite o svetlijoj nijansi jer tzv butercrem blond jedna je od onih nijansi za koje frizeri predviđaju da će biti veoma popularne 2021. godine. I dok je zima uglavnom rezervisana za tamnije nijanse, dolaskom toplije sezone fokus je na toplim nijansama u kojima glavnu reč imaju boja šampanjca i zlatni tonovi. Jedna od boja za koju profesionalci tvrde da će biti hit je nijansa koja podseća na boju putera, a najefikasnija je na pramenovima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mallery Share (@hellobalayage)

Butercrem blonde je prirodna nijansa koja kosi daje volumen. Zbog kombinacije boja, kosa izgleda osunčano, a zahvaljujući mešavini toplih i nešto hladnijih pramenova, ova boja laska različitim podtonovima kože. Ako razmišljate o prelasku u nešto svetliju nijansu, razmislite o butecrem nijansi jer se savršen spoj boje šampanjca i boje meda. Rezultat je efektan "luk", koji nije teško održavati.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mallery Share (@hellobalayage)

"Ova boja najbolje funkcionira ako već imate svetliju kosu. Odličan je odabir za dame koje žele napraviti malu promjenu, a ne žele u potpunosti kosu obojati u plavu - rekla je stilistica Laura Grummel. Dodala je da je ova nijansa super odabir jer se jednostavno održava i može se vrlo jednostavno doći do nje, čak i osobe s tamnijom kosom. Za još bolji volumen, savetuje nešto svetlije pramenove koji će uokviriti lice, kao i svetlije vrhove.

PROČITAJTE JOŠ: