jakna
product
jakna

product

Foto: product

Vizantijska, kraljevska, morska, indigo ili svetla, tek plava je zagospodarila modnom scenom i moramo priznati da joj baš dobro pristaje.

Koliko je neophodna vašem imidžu pokazuje i to što kreatori poručuju da, ako ništa drugo, na sebi morate da imate barem hulahop čarape koje asociraju na nebo ili morske dubine.

Svetlo, led, pastelno, indigo, golubije plava...

jakna

printscreen/instagram

jakna, Foto: printscreen/instagram

Od svetle, led plave, preko pastelne, indigo, golubije, do zagasite, sve nijanse plave dolaze u obzir, a ono što je posebno važno je to što se odlično kombinuju sa drugim bojama.

Savršeno izgleda u paru sa svim nijansama žute, pastelnim i ciklama tonovima, ali i sa crnom, sa kojom stvara najelegantniji efekat.

Savršeno se slaže sa žutim i ciklama tonovima, ali i crnom.
Transparentni materijali, ali i višeslojni, odlična su podloga za plavu, kao i, sada vrlo nosivi, šuškavi modeli.

jakna

printscreen/instagram

Foto: printscreen/instagram

Na njima, koji god odevni predmet da je u pitanju, boja izgleda još zanimljivije, jer se presijava u više tonova, u zavisnosti od svetla i brzine pokreta onog ko je nosi.

Plava može da šalje različite poruke: na košulji sa belim tufnicama ona će delovati nežno i smerno, na širokim pantalonama udobno i kao oblak meko, a na dugom mantilu poput snažnog morskog talasa. Na vama je samo da odaberete nijansu koja vam najbolje stoji.

jakna

printscreen/instagram

Foto: printscreen/instagram

Najneprikladnije stvari pomoći će da se upotpunite jedinstveni ulični stil. Možete kombinovati hip-hop, romantične, japanke. Primera radi, nosite svetlu svilenu bluzu i cipele na plavu jaknu. Glavno je ne preterivati ​​i učiniti sliku konciznom.

Boho stil može se lako uklopiti ako stavite besplatne hipi i boemske stilove. Formirajte opštu sliku elemenata odeće različitih struja. Samo nemojte birati previše razrađene modele.

PROČITAJTE JOŠ: