Gumene čizme, kiša, jesen, devojka
Shutterstock, ilustracija
Gumene čizme, kiša, jesen, devojka

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Mada nam najvaljuju visoke temperature, jesen je sve bliže. Kratke šortsiće i majice, uskoro ćemo zameniti malo toplijim odevnim predmetima. Da vas jesen ne bi iznenadila, najbolje je na vreme osmisliti modne kombinacije, koje ćete nositi sa radošću, čak i onih tmurnih dana. Kiša je naš najveći neprijatelj, kada je stilizovanje tokom jeseni u pitanju. Možemo otpisati sve omiljene poluotvorene cipelice, jer je red na neuglednu i vodonepropusnu obuću. Ipak, i obuću namenjenu za kišno vreme možemo stilizovati sa ukusom i šik. U nastavku teksta saznajte kako da stilizujete gumene čizme ove jeseni.

PROČITAJTE I:

 

Zanimljive gumene čizme u boji, odudaraće od tmurnog dana. Ako čizme nisu zagasatih boja, postaće važan deo modne kombinacije, sa kojim ćete moći da uskladite ostatak outfita. Crvene ili roze gumene čizme idealno će se slagati sa suknjama, ali i oversized džemperima i haljinama. Modnu kombinaciju upotpunite ešarpom ili šalom i spremni ste i za glamurzone prilike.

Ulična moda

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Posebno su zanimljive gumene čizme koje su uparane sa dužim čarapama, do kolena. Na ovaj način, čizmama dajete dozu sofisticiranosti i možete ih savršeno upariti sa suknjama. Kada su čarape i suknja iste boje, možete se poigrati ostalim nijansama, pa čizme mogu biti i upadljive. Uz čizme jarkih nijansi, slagaće se neutralni tonovi odevnih komada i aksesoara.

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Poslovni izgled ne isključuje gumene čizme. Mada nam je teško da zamislimo da se na posao zaputimo u ovoj vrsti obuće, pravi odabir ostatka modne kombinacije, učiniće da izgledate sofisticirano i poslovno, a da vam noge ostanu suve! Napravite kontrast između interesantne boje gumenih čizama i neutralnih tonova odeće. Za dodatni modni detalj, koristite šal ili ešarpu u boji čizama. Gumene čizme će postati vaša omiljena obuća.

PREPORUČUJEMO:

 

Poigrajte se teksturama i materijalima, pa gumene čizme kombinujte sa kožnom jaknom. Mada se materijali razlikuju, upareni sa haljinom interesantnog printa, činiće jednu idealnu celinu. Osećaćete udobnost, a bićete vrlo elegantni.

Bez obzira da li volite ili ne volite gumene čizme, dajte im šansu ove godine. Gumene čizme ne moraju biti u onim uobičajenim zelenim i tamnim tonovima. Birajte nijansu koja vam najviše odgovara i unesite malo jarkih boja u jesenje outfite. Ovu obuću zaista možete koristiti u raznim prilikama, a naš vam je savet da unapred osmislite outfit i uklapate gumene čizme sa svojim omiljenim odevnim predmetima.

Jedina zajednička stvar koju ludo vole i Kejt Midlton i Megan Markl! Evo o čemu je reč!

AUTOR: Zadovoljna/M.M. DATUM I VREME: 20.08.2019. 14:00 - 20.08.2019. 14:40 One su lagane i udobne i lako se uklopaju sa lepršavim haljinama i širokim pantalonama. Kejt Midlton, Foto: Profimedia Vojvotkinja od Kembridža učestvovala je na fotografskoj radionici koju je s organizacijom "Action for Children" organizovalo Kraljevsko fotografsko društvo.

 

BONUS VIDEO:

Beograđani su nam otkrili kakav tip žene žele, ne zanima ih domaćica!