Tišina, seks, sado-mazo
Shutterstock
Tišina, seks, sado-mazo

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Svetski rekordi na se*sualnom planu fasciniraju - a istovremeno i plaše. Uzmimo samo dužinu penisa. Naspram pe*isa mitske veličine od 35cm u e*ekciji mnogim muškarcima je teško da se ne osete malim, ali na sreću, u rekorde spada i najmanja dužina pe*isa - samo 1cm.

Rekordi ove vrste najčešće nas, međutim, navode na smeh, čak i ako ostanu samo u pokušaju, kao recimo ambiciozni poduhvat američke po*no zvezde Lare Lav da oralno zadovolji 250 muškaraca u nizu. Kod 150. "primerka" lekar je morao da prekine predstavu, jer je Lari pretila opasnost da doživi kolaps. Tako je rekord zadržala njena konkurentkinja, po*no zvezda Samer Najt, takođe iz SAD, koj je za 14 sati oralno zadovoljila 249 muškaraca.

Oralni seks

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Najviše rekorda u ovoj oblasti i inače drže Amerikanci, ali ozbiljnu konkurenciju im predstavlja Japan, recimo kada je reč o najvećoj se*sualnoj orgiji na svetu - sa 500 učesnika - koja je organozovana upravo u ovoj zemlji.

Najduži se*sualni odnos imala je američka holivudska zvezda iz 30-tih godina prošlog veka Me Vest, koja je sa svojim partnerom Tedom polno opštila punih 15 sati, dok je najduži ženski or*azam koji su u svojoj studji zabeležili američki se*solozi Masters i Džonsonova trajao 43 sekunde i sastojao se od 25 va*inalnih kontrakcija.

Rekord u najvećem broju uzastopnih se*sualnih odnosa u ženskoj kategoriji drži američka po*no glumica Liza Sparkks, koja je za 24 sata polno opštila sa 919 muškaraca, a u muškoj takođe američki po*no glumac Džon Dou, koji je za potrebe fima "Najsrećniji muškarac na svetu" u roku od tri dana se*sualno zadovoljio 101 ženu.

seks

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Najveći broj se*sualnih partnera u poznatoj istoriji (80.0000) imala je Julija, ćerka rimskog imperatora Avgusta (31. pre N.E -14. N.E.) - koja je zbog svog razuzdanog ponašanja na kraju poslata u izgnanstvo na rimsko ostrvo Pandateriju, gde je ostala do kraja života.

Najveći broj po*no filmova snimila je američka po*no glumica Šeron Kejn - 1023 ispred kamere i 31 kao režiser.

Najopasniju se*sualnu uslugu na svetu pružaju japanske prostitutke u Hong-Kongu, poznate kao sampan-devojke.

One sa mušterijom polno opšte u čamcu, nagnute napred s glavom u vodi, tako da privremeno ostaju bez vazduha, a treperenje va*inalnih mišića izazvano strahom od smrti u ovakvoj situaciji navodno predstavalja poseban doživljaj, koji ima i svoju cenu.

Najstarija se*sualna igračka po svoj prilici je veštački pe*is, tzv. olsbolos, koji se izrađivao u antičkoj Grčkoj, od kamena, kože drveta ili gline, a najpopularniju se*sualnu igračku svih vremena verovatno predstavlja ružičasti vibrator po imenu "rempant rebit", skraćeno "remler", koji je nakon uloge koju je odigrao u serijalu "Se*s i grad" postao najprodavaniji se*sualni rekvizit svih vremena.

Seks, posao, kolege

Shutterstock

Foto: Shutterstock