Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, zima
Shutterstock, ilustracija
Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, zima

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Moramo priznati da niske tremperature volimo zbog kombinovanja garderobe i pravljenja zanimljivih stajlinga. Jesen nam daje mnogo mogućnosti za eksperimentisanje, ali kada je reč o kosi, kiša i vetar nam nikako nisu saveznici.

PROČITAJTE I:

 

Međutim, postoji rešenje. Trendi frizure sa kojima ćete izgledati šik i moderno, a vlaga i udari vetra neće moći da ih pokvare.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ravna, isfenirana kosa u ovakvim situacijama nije opcija, kao ni besprekorne lokne, jer kosa i uz najmanji kontakt sa vlagom postane neposlušna i izgubi na volumenu. Stoga, frizure koje podrazumevaju skupljenu kosu idealan su odabir za kišne dane.

PREPORUČUJEMO:

 

Niske ili visoke punđe i pletenice su neprikosnovene kada je ovakvo vreme. Najbolje od svega je što se lako prave. Sve što vam je potrebno su gumice i nekoliko ukosnica i za tren ste spremne za polazak.

Majka dozvolila sinovima da se tetoviranju kanom na moru: Posledice su bile strašne, vrištali su od bolova!

AUTOR: Dejlimejl/M.M. DATUM I VREME: 05.11.2019. 14:46 Bezazleno bojenje kanom dobilo je neviđene posledice. Ova majka širi svest i upozorava Foto: Printscreen Facebook Majka je ostala užasnuta nakon što su njeni sinovi blizanci pretrpeli hemijske opekotine od privremenih tetovaža crnom kanom, koje su uradili dok su bili na odmoru.

 

BONUS VIDEO:

Modni saveti Suzane Perić