Kosa, frizura, frizer,
Shutterstock, ilustracija
Kosa, frizura, frizer,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Prošli su dani kada su jednostavne nijanse bile u trendu. Ove sezone je pravi hit imati miks nekoliko nijansi u kosi. Frizeri su pronašli savršenu formulu koja odlično stoji gotovo svima.

PROČITAJTE I:

 

Bilo da imate smeđe, plave ili zelene oči, topao ili hladan podton kože, ova boja kose će vam perfektno stajati. Nijansa zanimljivog naziva, "pivo od đumbira", je ona koju može da isnese bilo ko.

Moda, devojka, jesen, tuga, raskid, bol

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Osim što ima zanimljiv naziv, ova boja interesantno i izgleda. Radi se o kombinaciji smeđe, crvene i riđe boje. Rezultat je boja koja može lako da se prilagodi svim stilovima i bojama garderobe.

PREPORUČUJEMO:

 

Boju možete da modifikujete po sopstvenoj želju, u zavisnosti da li volite svetlije ili tamnije nijanse. Ukoliko želite malo dublje tonove, dodajte više smeđe farbe, a ako želite narandžasti odsjaj u tom sučaju ne štedite na riđoj farbi.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, bes

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ukoliko i kosu ošišate na malo duži paž bićete apsolutno u skladu sa jesenjim trendovima.

Modni saveti poznate srpske kreatorke za jesen/zimu 2019.

AUTOR: M. Maksimović DATUM I VREME: 10.09.2019. 13:00 - 10.09.2019. 13:55 Beograđanke znaju šta je u trendu. Foto: Masanori Jošida/Alo! Poznata srpska modna kreatorka Suzana Perić predstavljaće našu zemlju na Nedelji mode koja se održava u Milanu, 19. septembra. Njena specijalna gošća, naša poznata džez pevačica Lena Kovačević, pevaće tokom trajanja čitave revije po uzoru na velika imena u svetu mode.

 

BONUS VIDEO:

Modni saveti Suzane Perić