muškarac, dečko, kuvanje, tata
Shutterstock, ilustracija
muškarac, dečko, kuvanje, tata

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Gotovo svaka žena želi pored sebe “mačo” muškarca, ali 21. vek doneo je niz promena. Savremeni muškarac pored toga što treba da bude brižan, romantičan, da vodi računa o svom izgledu, treba da zna i da kuva. Bar tako kažu statistike. Evo par saveta za sve samce, a i one zauzete zašto bi svaki muškarac trebalo da zna makar osnove kulinarstva.

PROČITAJTE I:

 

Žene to prosto obožavaju:

U vreme kada žene rade podjednako dugo i teško kao muškarci, kada se satnica svede na mesečni nivo, nema te dame koja bi imala nešto protiv da kada se vrati u svoj dom čeka je spremljen ručak.

Zato nema razloga da se svaki džentlmen ne potrudi oko spremanja ukusne zakuske za svoju porodicu.

muškarac, dečko, kuvanje, tata

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Kažu da su vešti muškarci više poželjniji:

Pored toga što zna da popravi kola, zameni sijalicu, bude zaštitnik, lepo je i kada ume da skuva omiljeni ručak svoje drage. Žene se često trude da spreme ono što porodica najviše voli. Deca, muž, strina, tetka, baka, deka, svima redom. Ali, nema ništa seksipilnije od romantične večere koja vas čeka na stolu uz plamen sveće i ružu. Posle toga možete samo da očekujete vrelu avanturu u krevetu.

Spremanjem hrane do savršenog izgleda:

Muškarac koji sprema hranu može dosta da utiče i na sam kvalitet hrane, ukoliko želi da se reši suvišnih kilograma. A ženama su privlačniji i seksipilniji muškarci koji vode računa o svom izgledu.

Sve više muškaraca kuvanje ne doživljava samo kao još jednu obavezu, već prvenstveno kao zadovoljstvo. U vreme kada se živi brzo i kada je vreme jedina stvar koja nam fali, jako je teško da uskladiti sve porodične i poslovne obaveze. Ne postoje stroge podele poslova na muške i ženske, svi sve rade podjednako teško i stresno, te nema razloga da se i muškarci late posla oko kutlače i dece.

PREPORUČUJEMO:

 

Ovakav sklad garantuje srećniju porodicu i harmoničan odnos. 

Zato dragi muškarci, kecelje na sebe, poklonite se i počnite!

Žene koje nisu sigurne u sebe oblače se upravo ovako!

AUTOR: Stil/M.M. DATUM I VREME: 25.10.2019. 15:00 - 25.10.2019. 15:27 Kako da shvatite da žena nije sigurna u sebe na osnovu stvari koje oblači? Foto: Shutterstock, ilustracija Nijedna žena ne želi da iskreno prizna svoju nesigurnost. Ali sve žene su, bez izuzetka, imale takve situacije u životu kada su se osećale nesigurno.

 

BONUS VIDEO:

Milan Maglov otkriva tajne društvenih mreža!