Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Shutterstock, ilustracija
Prevara, varanje, svađa, raskid, razvod

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

On je stalno vara, ali nikad se ne odlučuje da je ostavi. Žena takvog muškarca oseća ogromnu bol i ozlojađenost. Ne može da se bori, jer nema snage. Međutim u njoj postoji jedan osećaj koji taj prevarant nije uništio, a taj osećaj se zove - nada.

PROČITAJTE I:

 

Ta ista nada joj kaže: Verotavtno te mnogo voli i zato ne odlazi zauvek. Ti si važnija od nje i one pre nje...

Prva dama Francuske BRIDŽIT MAKRON objasnila šta znači biti ROĐEN SA STILOM!

AUTOR: Alo.rs/M. Maksimović DATUM I VREME: 09.08.2019. 12:35 Kao prava dama Bridžit Makron, Foto: Profimedia Prva dama Francuske je starija od svog supruga predsednika Emanuela Makrona čak 24 godine. Ona mu je bila profesorka u srednjoj školi i on joj je još tada obećao da će jednog dana biti supružnici.

Muž vas vara, ali vi ostajete zajedno

Žena takvog muškarca ili se potpuno preda ponoru i muževljevoj izdaji, ili se trudi da bude bolja od te druge žene... Ona ide protiv svojih vrednosti, verovanja, prirode i osećanja, a sve u nadi da će ga ponovo "vratiti" sebi i porodici...

Brak Bračni par Problemi u braku Razvod Bračna svađa

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Postoje tri razloga zašto supruga trpi muža prevaranta:

1. Kad je bila mala, neko joj je rekao da je ljubav patnja. Da se za ljubav večno moraš boriti. Ona je odrasla, ali ta priča je ostala urezana u njenoj memoriji. Zato ona svaki dan pati, jer smatra da tako mora da bude... Ali ne mora.

2. Nisko samopoštovanje i sopstveno nerazumevanje svojih vrednosti. Nesposobnost da odlučite šta je za vas dobro i kako da se ponašate. Očekujete od partnera da vas učini srećnom.

3. Nikad sebi nije priznala da je muž vara. Stalno živi u iluzijama, oseća bol ali ne dozvoljava da ta bol ispliva na površinu.

PREPORUČUJEMO:

 

A zašto muškarac ne napušta ženu iako je godinama vara, ili čak ako ima stalnu ljubavnicu?

1. Njemu je to zgodna situacija: sa suprugom ima uredan život, harmoniju, dok sa ljubavnicom ima osećaj avanture i poleta. On dobija sve što želi.

2. Njegov bolesni ponos: laska mu da ga želi nekoliko žena istovremeno. To za njega znači da je on vredan te ljubavi i da je itekako zaslužuje.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

3. Nije mu finansijski isplativo da se razvede: to bi značilo da mora da podeli imovinu. A onda bi morao opet da se ženi tom ljubavnicom, pa opet da bude na istom...

4. Problem do malih nogu: ne može da izgradi zdrav odnos. Bori se sa jakim osećanjima prema supruzi, ali i prema ljubavnici. Ne može da se odluči za samo jednu ženu.

Kao što vidite nije problem u ženi, već u muškarcu: on je taj koji se bori sam sa sobom, pokušava da nađe svoje mesto pod suncem.

Žene koje imaju ovakvog muža treba sebi da postave samo jedno pitanje:

"Da li zaista želiš da živiš u jednom takvom braku?"

Brak, terapija, svađa, raskid, razvod, pomirenje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

BONUS VIDEO:

Postavljanje dečijih fotografija na društvene mreže: Da li smo upoznati sa rizicima takvog čina?