PRVIH 10 SEKUNDI SAMO U TO GLEDAJU! Evo šta najviše privlači MUŠKARCE! Nije ONO što mislite, iznenadićete se kada vidite za čim odmah odlepe!

Ko bi rekao?!

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Foto: Shutterstock, ilustracija

Kada se muškarac i žena upoznaju, u prvih 10 sekundi on većinu vremena gleda u njene usne. Međutim, ako postoji još jedan detalj, jedva će skrenuti pogled.

 

Naime, rezultati studije sprovedene na Univerzitetu u Mančesteru pokazali su da su usne najtraktivniji deo ženskog lica.

Šminka, karmin, lice, usta, usne, lepota
foto: Shutterstock, ilustracija

U istraživanju, u kome je učestvovalo 50 muškaraca, naučnici su pokazivali fotografije različitih žena, sa ružem i bez njega. U prvih 10 sekundi muškarci su "fiksirali" pogled na ružičasti karmin, u proseku 6,7 sekundi, dok je za crveni ruž njihovu pažnju držao u proseku 7,3 sekundi. ONI SU NAJIZDRŽLJIVIJI! Krvna grupa određuje koji muškarci su NAJBOLJI U KREVETU!

Kad je žena imala karmin na usnama, muškarci su njenim očima posvećivali prosečno tek 0,95 sekundi, dok su na kosu "utrošili" još manje - 0,85 sekundi.

 

Pri tome, što su usne bile punije privlačile su više pažnje.

Glavni autor istraživanja doktor Džef Biti kaže da studija dokazuje da usne predstavljaju jedan od najsenzibilnijih delova ženskog tela i da igraju ključnu ulogu kada je seksualna privlačnost među ljudima u pitanju. MNOGE ŽENE IH IGNORIŠU! Ovo su SIGURNI ZNACI da vas partner vara!

"Istraživanje ukazuje na to da su crvene usne i percipirana atraktivnost žene još uvek neraskidivo povezani. Crveni ruž se pokazuje kao najmoćniji faktor privlačnosti koji značajno povećava vizuelnu fiksaciju", zaključio je Biti.

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi