MUŠKARCI SU ODGOVORILI Evo koliko im je važan broj tipova s kojima je žena spavala

Anketa.

Seks, ljubav, strast
Foto: Shutterstock, ilustracija

I dok se na internetu vode rasprave po tom pitanju, mi smo odlučili da pitamo muškarce koliko im je stvarno važan broj partnera s kojima je žena spavala pre njih.

 

Nikada to nisam pitao ni jednu devojku, ali svaka je sama htela da započne tu temu i svaka me je pitala s koliko sam ih bio pre nje. Muškarcima nije važno s koliko je njih žena bila pre njih, jer ne vide problem u tome da žena ima seksualnu prošlost, barem sam ja tog mišljenja - Ivan, 27. Pogledajte OVDE koju pozu žene obožavaju.

Iskreno, bilo bi mi drago da sam svojoj devojci prvi, ali za mene broj njenih partnera ne pravi preveliku razliku. Znam da nije samo mene čekala sve vreme, kao što nisam ni ja nju - Marko, 27.

 

Zavisi od broja. Naravno da je normalno da devojka ima popis muškaraca s kojima je bila pre mene, ali ako je taj popis poprilično dugačak, ne mogu reći da bi mi to bilo drago. E sad, postavlja se pitanje gde je granica između normalnog i dugačkog popisa, a na to pitanje nemam odgovor - Mladen, 26.

Znam da bi sad bilo pametno reći da nije važno, ali ne mogu da glumim da baš nije važno. Kada bih saznao da je moja devojka imala mnogo muškaraca pre mene, ne bi mi bilo baš prijatno. Nekako bih imao osećaj da je prljava, koliko god to glupo zvučalo - Milan, 29. Pogledajte OVDE koja poza u seksu najbolje skida kilograme.

Seks, ljubav, strast
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi