KONAČNO SU PROGOVORILI! Evo koji je razlog BROJ 1 zbog kog se muškarci odlučuju na RAZVOD!

Norma u kojoj je muž glavni "hranitelj" porodice i dalje izuzetno duboko ukorenjena u društvu, čak i u onim najnaprednijim .

Prevara, varanje, svađa, raskid, razvod
Foto: Shutterstock, ilustracija

Brojna istraživanja pokazala su jedno - muškarci su ti koji se češće odlučuju da razvod braka, a sada je otkiven i razlog broj jedan - neispunjena očekivanja.

 

Naime, studije su pokazale da je razvod braka često posledica u brakovima gde muškarci ne rade puno radno vreme, a javlja se zato što kod muškarca ili žene u braku postoje očekivanja koja nisu zadovoljena.

Preciznije, ako muškarac sam od sebe očekuje da će raditi puno radno vreme, a ne radi, on postaje depresivan, počne da pije ili radi nešto drugo što ugrožava brak. OVDE pročitajte kojim danima su žene najraspoloženije za seks.

Ako žena od njega očekuje da radi puno radno vreme, a on ne radi, žena će to videti kao signal koji joj govori da on nije dobar muž, objašnjavaju naučnici.

Zanimljiva je još jedna činjenica - ovo istraživanje je potvrdilo da je norma u kojoj je muž glavni "hranitelj" porodice i dalje izuzetno duboko ukorenjena u društvu, čak i u onim najnaprednijim. OVDE pročitajte 3 cake iz Kamasutre uz čiju pomoć ćete doživeti orgazam za pamćenje. 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi