MA, MOGU JA TO SAMA! Evo kako da se pravilno našminkate za svega 5 minuta! Za efekat kao iz kozmetičkog salona!

Imamo rešenje za efikasno šminkanje za svega par minuta

šminkanje, alajner, oči
Foto: Screenshoot youtube

Ručak na stolu, uspešna na poslu, sređena, doterana, posvećena mama, sve to nije nimalo lak posao za jednu ženu. Dan je kratak, a od samog njegovog početka čini se da svakoj ženi uvek nedostaje samo jedno, vreme.

 

Nikada ga nemamo dovoljno, uvek negde kasnimo, a u većini slučajeva krivo je jedno veliko svakodnevno spremanje, doterivanje i ulepšavanje.

KOREKTOR ILI PUDER? Misterija pravilnog šminkanja konačno je otkrivena! Evo šta se prvo nanosi na lice!

šminkanje, alajner, oči, kozmetika, moda
Foto: Shutterstock, ilustracija

Svaka dama koja drži do sebe i koja voli da dan započne što lepša i svežija, zna koliko je bitno da sam tok spremanja bude brz i efikasan.

 

Mnogi mejkap tutorijali o šminkanju traju dugo, saveti su često jako komplikovani, a nama treba samo par jednostavnih saveta kako da se pravilno i brzo našminkamo.

Ovo su katastrofalne greške koje svaka žena pravi tokom šminkanja!

AUTOR: Stil/M.M. DATUM I VREME: 24.09.2019. 14:00 Neke navike kada je reč o šminkanju, mogu licu da dodaju nekoliko godina više! Foto: Shutterstock, ilustracija Svako životno doba ima određena pravila kojima bismo trebali da se vodimo. Način šminkanja u 20-im i 40-im godinama se zantno razlikuje.

Zato smo rešili da vas obradujemo jednim kratkim video-prilogom koji će vam olakšati svakodnevne rutine vezane za lepotu.

 

 

 

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi