Kupatilo, peškiri, praznici, kupka
Foto: Shutterstock
Kupatilo, peškiri, praznici, kupka

Foto: Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Vrele akcije tokom toplih dana zahtevaju dodatno rashlađenje, a ništa tako dobro ne može da nas osveži kao voda. Tačnije, puno vode. Ukoliko obožavate s**s van kuće, predlažemo vam da odete u neki spa centar i zakupite deo sa džakuzijem i prepustite se strastima. Za one koji vole intimu svog doma, savetujemo koje sve poze obezbeđuju uživanje u e**tskoj kupki koja će da eksplpodira u sladostrasni vrhunac.

Sporedna

Schutterstock

Foto: Schutterstock

Priprema je pola posla

Bilo bi dobro da poradite na atmosferi jer je skroz drugačiji doživljaj s prigušenim svetlima, mirišljavim svećama i laganom se**i muzikom. U takvom ambijentu blizina golog tela i osećaj bestežinskog stanja činiće ideju se**a u vodi vrlo privlačnom. U toplu kupku stavite nekoliko kapljica eteričnog ulja kao mirisni dodatak. Lubrikant prilikom se**a u kadi u kombinaciji s toplotom, parom i vodom uneće dodatno uzbuđenje. Samo budite pažljivi i obavezno neka bude lubrikant na bazi silikona, pošto je vodootporan. Ipak, on može biti nezgodan ako se usled nepažnje prospe po kadi jer će ona tada biti veoma klizava.

Sporedna

Schutterstock

 Foto: Schutterstock

Balončići su uvek dobra deja

Spadate li u srećnike koji imaju džakuzi u svom domu, sigurno ste ga već isprobali kao mesto za s**s pa znate koliko može biti sjajno. Međutim, većina nas može samo da se nada prilici da ostane nasamo s partnerom i u moru balončića doživi ludu noć. Ukaže li vam se prilika da ga negde isprobate, nemojte da propustite šansu i uđite spremni u akciju. Ona treba da ga obgrli nogama, a jednu nogu da osloni na ivicu kade. On je pridržava nadlakticama i steže joj guzove. Podizanje i spuštanje njenih nogu, uz pomoć mehurića iz džakuzija, pojačaće užitak i obezbediti neslućeno zadovoljstvo obe strane.

Pljeskanje po gu*i

Ova igra počinje masažom u toploj vodi. Partneri jedan drugom masiraju mekim sunđerom svaki centimetar tela ali bez dodirivanja intimnih delova, što pojačava želju usled iščekivanja. Kad više ne mogu da izdrže, ona legne u njegovo krilo potrbuške dok je on pljeska po guzi. Kombinacija mokre zadnjice, vode koja se sliva i zvuka mokrog pljeskanja biće vrlo se**i za oba partnera.

 

Tuš Tuširanje Kupanje Kupatilo

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Tuš umesto vi**atora

Omiljena se**-igračka većine žena je tuš. Brz i efikasan, mlaz tople vode usmeren na pravo mesto obezbediće multiorgazme bez problema. Da bi bila uključena oba partnera, žena treba da se spusti na sve četiri ili na kolena, dok joj muškarac prelazi mlazom po celom telu. Dok ona uživa i stenje, muškarac je taj koji diktira tempo njenog svršavanja. Potom on nek sedne u turski sed, a ona seda na njega i postaje vrhovni zapovenik njegove e*akulacije.

seks

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Morski konjić u kadi

Ova poza po imenu morski konjić spada u varijante kaubojke. Muškarac leži u kadi i drži se čvrsto za ivice, a žena sedne na njega okrenuta leđima, sa stopalima oslonjenim na dno kade. Voda i držanje rukama za partnerove kukove koji klize po dnu pomoći će u mrdanju i pojačati zadovoljstvo. 

PROČITAJTE JOŠ: