Dženifer Aniston 0479500054
Profimedia
Dženifer Aniston 0479500054

Profimedia

Foto: Profimedia

Važi za ženu kojoj godine ne mogu ništa, a njen stil je daleko ispraćen tokom celog njenog rada u Holivudu. Dva braka su iza nje ali ona i dalje pleni svojom pojavom. Dženifer Aniston je definitivno žena koja zna da živi život prepun sjaja, glamura, ali i velikih uspona i padova. 

PROČITAJTE I:

 

To je svakako dokazala i svojom pojavom gostujući u popularnom američkom jutarnjem programu. Zvezda serije Prijatelji fotografisana je na ulicama Njujorka na putu ka studiju. 

Takozvana "Rejčel" iz najpopularnije serije devedesetih, izabrala je na prvi pogled klasičan poslovni stajling, s obzirom da se radi o odelu teget boje sa tankim uzdužnim prugama.

Dženifer Aniston 0479300767

Profimedia

Foto: Profimedia

Sako, iskorjen u dekonstruktivnom maniru prilično je nestandardan, a poznata glumica ga je obukla vrlo smelo i to na golo telo.

U pitanju je odelo iz kolekcije Alexandera McQueen-a, i u pitanju je paprena cena ( 2.095 funti). 

Dženifer Aniston 0479265007

Profimedia

Foto: Profimedia

Svakako, ova plavokosa dama i dalje ostaje miljenica publike, kako po svojim filmskim ostvarenjima, tako i po dobro prepoznatljivom modnom ukusu.

Klasika pomešana sa malo koketiranja i puno stila, njena su dobra kombinacija za uspeh, kako na filmu tako i u svetu mode.

Anđelina Žoli zasenila je i podigla Pariz na noge samo jednim modnim detaljem!

AUTOR: Alo.rs/M.M. DATUM I VREME: 23.10.2019. 11:30 Ona zna kako se to nosi... Foto: Profimedia Anđelina Žoli godinama unazad uglavnom nosi crnu boju, ali i klasične modele neupadljivih krojeva. Neutralna boja i minimalni modni detalji njen su zaštitni znak, ali ovaj put baš taj jedan detalj primećen je od strane publike u njenoj poseti Parizu.

 

BONUS VIDEO:

Milan Maglov otkriva tajne društvenih mreža!