Dženifer Lopez
Screenshoot Youtube
Dženifer Lopez

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Prezgodna Dženifer već decenijama ne menja svoju fitnes rutinu zbog koje se može pohvaliti najzgodnijom guzom i čvrstim trbušnjacima. Džej Lo je napunila pedeset godina a na izgledu joj zavide i devojke. U nastavku vam otkrivamo njen recept za savršen izgled.

PROČITAJTE I:

 

Motivator slavne Dženifer Lopez je njen partner Aleks Rodrigez sa kojim zajedno vežba. Pored toga, Dženifer svoju liniju održava upornim vežbanjem i pravilnom ishranom.

Dženifer Lopez

EPA/JIMMY MORRIS

Foto: EPA/JIMMY MORRIS

Koža joj je savršena a telo je zategnuto, na kome bi joj pozavidele znatno mlađe devojke. Dženifer tvrdi da je nikada ne pije alkohol, pa joj je koža zato tako lepa.

Dženifer Lopez

Screenshoot Youtube

Dženifer Lopez, Foto: Screenshoot Youtube

 

- Kada je u pitanju neko slavlje, svi mi kažu: "Ne možeš da nazdraviš vodom", i onda popijem samo gutljaj alkoholnog pića - priznaje Lopezova i svima savetuje da slede njen primer.

Dženifer Lopez

Profimedia

Foto: Profimedia

Dženifer kaže da kada je u pitanju ishrana ona je neko kome je veoma važno da u svoj organizam unosi samo zdrave namirnice. Kada primeti da se malo ubucila, pevačica primeni vegansku ishranu na 22 dana. Osim toga što je ova ishrana zdrava, donosi i dobre rezultate.

Dženifer Lopez

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Dženifer svima preporučuje da nikako ne preskaču doručak, jer je to najvažniji obrok u toku dana.

- Mora da uspe, morate da pazite šta jedete. To mi je posao, moram da se saberem - priznala je pevačica kojoj je izgled veoma važan za posao kojim se bavi.

PREPORUČUJEMO:

 

I najvažnije, bez čega ne bi mogla da zamisli život je fizička aktivnost. Dženifer redovno vežba, 5 dana u nedelji, a kako kaže, trening je uspešan ukoliko ste se dobro oznojili. Šetnja, trčanje, plivanje... Lopezova preporučuje svaki vid rekareacije, jer je to ključno. Uz to, obavezno je i osam sati sna, a rezultati će posle nekog vremena postati vidiljivi, tvrdi Dženifer za "Pop Sugar".

Dženifer Lopez

Screenshoot Youtube

 Foto: Screenshoot Youtube

 

BONUS VIDEO:

Voditeljka Bojana Ristivojević otkrila koje je najčudnije mesto na kom je vodila ljubav!