seks
Shutterstock
seks

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Tehnologija napreduje u svemu, pa i u svetu igračaka koje povećavaju užitak, pa ne dajte da vas pregazi vreme. To ne mora da bude analni dildo od 30 centimetara od kojeg će muškarac da dobije kompleks, a žena tikove, postoje razne simpatične igračkice koje će da vam osveže igrice u krevetu i pomognu da unapredite svoje se**ualne tehnike.

Seks šop

Alo/Dejan Briza

Foto: Alo/Dejan Briza

„Verovali ili ne, muškarci su stidljiviji od žena kad svrate do nas“, ističe M. N. iz poznatog beogradskog s**s-šopa i dodaje: „Dođu skroz zbunjeni, mucaju, a većina ima već napisano na papiriću šta hoće, tako da se ne zadržavaju previše u radnji. Najčešće kupuju lubirkante i stimulatore za potenciju, a naročito su popularne vakuum pumpice za pojačavanje erekcije.

Žene su druga priča. Svrate, kikoću se i zapitkuju sve i svašta. Jedna je čak tražila da isproba na licu mesta vibrirajuće gaćice koje je tek kupila. Cičala je i tresla se kao blesava, jedva sam je ućutkao i zamolio je da se pristojno ponaša.“

Klasičan tvrdi vibrator


„Potpisujemo vam da ne postoji žena koja ga je probala, a rekla da joj se ne dopada, tako da je samo bitno da prevaziđete sujetu ili sram ukoliko ih imate i iskoristite ovo pomagalo kao čarobni štapić za doživljavanje orgazma oba partnera“, kaže M. N. Dakle, što više brzina, to više mogućnosti da uvek i svuda budete spremni za s**s. Da, toliko je prosto.

Sporedna

Schutterstock

Foto: Schutterstock

Meki vibratori

Različitih veličina i namena, na baterije ili na daljinsko upravljanje, ove igračkice pokazuju da ste spremni za eksperimentisanje u dostizanju neslućenih vrhunaca. Pol je nebitan jer su uglavnom manje veličine, tako da možete njima popuniti bukvalno svaku rupu na koju naiđete.

„Preporučujem vam da probate ana**i plug sa zaobljenim vrhom čije vibracije će sigurno da vas lansiraju preko ivice“, navodi M. N.

Kao i kod klasičnih vibratora, savet je da se prvo zagrejete sporijim brzinama, a onda dodate na ubrzanju. S usputnim stanicama, naravno, jer je odlaganje vrhunca ključ eksplozivne završnice.

Nestašni zeka

Mnogi ga zovu „ferari“ među s**s-igračkama jer je dizajniran da stimuliše i klit**is i G tačku. Pametnom dovoljno. Za prelazak na naredni nivo započnite stimulaciju klir**isa jezikom, a G tačke prstom, a završite zekom. Dok ona vrišti za još, smislite šta ćete da tražite zauzvrat i neka bude dovoljno maštovito da vam ispuni najskrivenije želje.

Sporedna

Schutterstock

 Foto: Schutterstock

„Postoji još mnoštvo različitih igračaka, od jaja za Kegelove vežbe, preko džepnih vag**a, takozvanih ručnih masturbatora, do navlaka i pumpi za pe**s, pogledajte, istražite po netu i infomišite se. Vaše zadovoljstvo je naša briga“, završava M. N.