Baka
Facebook/Printscreen
Baka

Facebook/Printscreen

Foto: Facebook/Printscreen

- Bila je to noć u kojoj sam spavala sa 14 muškaraca. Tada sam se zapitala sa koliko sam partera bila u životu. Istina je da nisam skroz sigurna. Moja konzervativna procena je oko 100 momaka godišnje puta više od tri decenije. Sada sam u šezdesetim i malo sam usporila, ali, samo malo - ispričala Meri Kalvert (67) iz Velike Britanijeu velikoj ispovesti o onome šta najviše voli u životu, a to je - seks, i samo seks.

I dan danas ne odustaje od vrućih igrica. Sa suprugom vodi poznati svingerski klub u Šefildu koju su otvorili davne 1997. godine.

"Zašto sam bila sa toliko muškaraca?"

Meri je otkrila da je sa suprugom otvorila svingerski klub i bila sa toliko muškaraca iako je udata zato što voli grupnu akciju. Obožava seks i ne može da odoli.

- Seks je moja strast. To je najzabavniji i najprijatniji način provođenja vremena. Neke žene vole jogu, neke badminton, a ja volim telesni užitak - dodala je.

Kaže da je udata već dugo. Suprug Beri i ona upoznali su se u ranoj mladosti, imali su 15-ak godina. Venčali su se u 19. Nikada, kaže, nije stavljala seks na pijedestal, već je to odvojila od ljubavi. I on je sličnog mišljenja.

- Nije prirodno imati jednog seksualnog partnera 60 godina. Život je eksperimentisanje i to je ono što mi radimo. Beri ide s drugim ženama, ja s muškarcima. Nisam ljubomorna jer znam da me voli. Do 28. godine sam bila samo s njim, imali smo fantastičan seks. Jednog dana on je kući došao sa svingerskim časopisom koji je pokupio od kolege. Našalio se da bi trebalo to da probamo, a ja sam mu rekla da ne bude lud. Više nismo razgovarali o tome - prisetila se.

Nešto joj nije dalo mira

Ipak, nakon toga, stalno joj se taj časopis motao po glavi. Zamišljala je koliko je to zabavno i uzbudljivo. Odlučila je da bi to ipak trebalo da iskuse. Prvi par su upoznali upravo preko tog časopisa, bili su to univerzitetski profesori u četrdesetim godinama života.

Kondom kondomi zaštita seks

Shutterstock

Foto: Shutterstock

- Bio je to petak i sećam se kako smo se vozili do njih. Beri je zaustavio automobil i pitao me: 'Da li smo sigurni da to želimo?'. Bili smo tako nervozni, ali i ludo uzbuđeni. Rekla sam mu da ćemo pokušati jednom, pa ćemo videti. Sve je prošlo i više nego dobro - rekla je.

Čim su ušli u njihovu kuću, ona je, kaže, odmah počela da ga zavodi. Zvao se Džon. Bio je to sofisticiran, zgodan muškarac s kojim je odmah osetila hemiju koja je rasla kako je vrime prolazilo. Poljubili su se u dnevnoj sobi i tada je počela akcija, s obe strane.

- Beri je ušao sa njegovom ženom i pogledao me. Licem mu se razvukao osmeh. Znala sam da će sve biti u redu, ali i da nam se tog trenutka život skroz promenio. Postali smo predani svingeri. Provodili smo vikende sastajući se sa raznim parovima. Postalo je uzbudljivo. Na poslu sam razmišljala o tome, o onome šta sam radila veče pre i osetila bih drhtaj u karlici. Neki parovi, poput Džona i njegove supruge su nam postali dobri prijatelji, čak i kada smo prestali sa seksom. Druge smo pak videli samo jednom - ispričala je pa se prisetila 14-orice 'veličanstvenih'.

polne bolesti

Shutterstock

Foto: Shutterstock

- Bilo je to na svingerskoj zabavi u Mančesteru. Sećam se samo da sam bila nekontrolisano požudna. Sutradan sam osećala lagani bol, ali na neki lepi način, kao da sam bila u teretani - rekla je, a pogled joj je nakratko odlutao, kao da se priseća tih trenutaka. Potom je uzdahnula i nastavila kako su strast pretvorili u posao.

- Odlučili smo da otvorimo svingerski klub u Šefildu 1997. godine. Bilo je to dosta posla, ali želeli smo da radimo nešto oko čega smo strastveni. Klub dan danas dobro radi. Tokom radnog vremena se nikada ne 'povatamo', to je naš posao, a mi smo profesionalci. Ali, kada se klub zatvori... - dodala je.

Kaže da nisu svi dobri ljubavnici, što je i za očekivati, bilo bi čudno da je drugačije. Prisetila se da je u 40-im godinama života iz znatiželje pokušala sa 18-godišnjakom. Trajalo je jako kratko, brzo je obavio šta je planirao, dok se ona još nije ni zagrejala. Svesna je kaže opasnosti, ali su oprezni.

seks

Shutterstock

Foto: Shutterstock

- Pazimo na sigurnost i nikada nisam osetila da sam u opasnosti. Beri je obično u istoj sobi ili nedaleko. Prošle godine sam imala samo tri ljubavnika jer sam operisala koleno, ali i dalje imam isti seksualni nagon, samo što sam sada opuštenija - ispričala je ova nestašna baka dvoje unuka.