horoskop
shutterstock
horoskop

shutterstock

horoskop, Foto: shutterstock

Ipak, kada između partnera postoji poverenje, ljubav i razumevanje, uspešna i duga veza im je zagarantovana.

1. U vašem odnosu nema mesta ljubomori

Ljubomora je najčešće odraz nesigurnosti. Ukoliko niste sigurni u partnerove emocije, među vama će se stvoriti nepotrebna tenzija i potreba za pravdanjem, što će na kraju dovesti do kraha veze. Ako u vašoj vezi preovladavaju razumevanje i povrenje, na dobrom ste putu ka dugoročnoj vezi.

2. Poštujete jedno drugo

Kao što nema uspešne veze bez poverenja, tako je nemoguće održati vezu u kojoj jedan partner ne poštuje drugog. Zajedničko poštovanje je nešto što treba da postoji u svakoj uspešnoj i zdravoj vezi. Ujedno, poštovanje je nešto što će vam dozvoliti da se razvijate i kao par i kao individua.

3. Veza vam je ispunjena lepim i srećnim trenucima

Ukoliko jedno na drugo najpre gledate kao prijatelje pa potom ljubavnike, vaša veza je na pravom putu. Osećaj podrške i ljubavi je nešto čemu treba da težite svakodnevno.

Mnoga istraživanja su pokazala da parovi koji dele srećne, ali i tužne životne trenutke imaju veće šanse da ostanu zajedno do kraja života, s obzirom na to da će sa mnogim stresnim situacijama znati da se izbore zajedno.

4. Motivišete i gurate jedno drugo kako biste napredovali

Kao što je važno da se razvijate kao par, tako je važno da se razvijate kao pojedinci. Ukoliko motivišete jedno drugo i podržavate u svakom poduhvatu kako bi jedno od vas napredovalo, to vam je siguran znak da će vaša veza trajati ceo život.

Kada partneri “izvlače” one najbolje osobine jedno od drugog, takva veza je najuspešnija.